Гризачи
Публикувано: 17 May 2007 - 08:38 PM
Ако е от Лом или областта ,това ще си е чист късмет!! b)
Публикувано: 20 May 2007 - 05:02 PM
My Webpage bl) bl)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 May 2007 - 05:07 PM
Публикувано: 20 May 2007 - 08:08 PM
И без това ти е трябвал по-голям мъжки 'амстер b) ,така че....не е голяма загуба.
А от клипче - малеее ,горкото мишле cry2
А от клипче - малеее ,горкото мишле cry2
Публикувано: 27 May 2007 - 05:26 PM
Амииии възможна ,стига мишлетата да искат да се чифтосат.Не съм виждала ,но...може да и да има.Защо питаш?
Публикувано: 28 May 2007 - 10:01 AM
и кой се къпа днес???
Прикачени файлове
-
kupan_topi.JPG (17.33K)
Брой сваляния: 140
Публикувано: 28 May 2007 - 06:19 PM
Цитат
аз може да пусна хамстерите-джуджета в пералнята...с предпране,центрофуга и омекотител....даже и Vanish ще сложа,полуалбиносите ще станат пълни албиноси l)
l) l) l) l)
Аз знам ,че гризачите не обичат да се къпят.Аз лично си позволявам само лапите на заека ,като ги нацапа ,но хамстерите - не.
Публикувано: 28 May 2007 - 06:34 PM
Здравейте !
Доста сте изписали но просто напоследък доста зачестиха изложбите и за това. b)
Моята хамстерка веднъж падна в аквариума с рибките ( бях махнала стъклото,а мишката се разхождаше по секцията и тъкмо да я сложав аквариума и тя хоп...ПЛЬОС !!! ) и после я суших със сешоара. oleeee
Обаче интересното е ,че плуваше настойчиво. bl)
Доста сте изписали но просто напоследък доста зачестиха изложбите и за това. b)
Моята хамстерка веднъж падна в аквариума с рибките ( бях махнала стъклото,а мишката се разхождаше по секцията и тъкмо да я сложав аквариума и тя хоп...ПЛЬОС !!! ) и после я суших със сешоара. oleeee
Обаче интересното е ,че плуваше настойчиво. bl)

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.