Изложбени колички
Публикувано: 16 October 2007 - 12:51 PM
Ако имате и някаква идея за цени ще съм ви благодарна много, че нямам много време да я поръчам ако ще пътувам с нея...
Френските булдоци идват!!! :->)

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 16 October 2007 - 02:55 PM
Цитат
Ако имате и някаква идея за цени ще съм ви благодарна много, че нямам много време да я поръчам ако ще пътувам с нея...
Френските булдоци идват!!! :->)
Ей, не мога да повярвам,много се радвам :yahoo: Иначе по добре си мъкни от там количка
Публикувано: 16 October 2007 - 03:36 PM
Миналия път не се видяхме - сега ще имаме повече време да клюкаме :yahoo: ....
Аз май всичко от тук да мъкна, а? давай съвети какво да купувам и с какво да се запасявам, че да почвам да поръчвам...
И замразена сперма мисля да нося - има ли къде да се съхранява в Б-я и има ли кой да извъши процедурата?

Публикувано: 16 October 2007 - 03:55 PM
И замразена сперма мисля да нося - има ли къде да се съхранява в Б-я и има ли кой да извъши процедурата?
[/quote] ;D не няма ;D
Публикувано: 16 October 2007 - 04:01 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 16 October 2007 - 05:29 PM
Цитат
Здрасти и на теб! ;)
Ами ако ние не направим нищо те да го променят, те едва ли ще го направят сами...
Аз вече знам, че чак сега в Англия са използвали замразена сперма ... и те едва сега са почнали... ама ще бъде срамота пак ние да сме последни, нали?

Публикувано: 16 October 2007 - 05:31 PM
п.п Сега видях, че съвсем измествам темата, та затова да кажа - аз моята количка я взех от чужбина!
Публикувано: 16 October 2007 - 05:55 PM

Публикувано: 16 October 2007 - 05:55 PM
Публикувано: 16 October 2007 - 07:45 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 16 October 2007 - 07:59 PM
Аз говорих до преди малко с бъдещата ми партниорка в Б-я, тя е вет. Точно проблема е със съхранението, не с оплождането, аз утре ще говоря с една от тукашните ми вет-ри, да видим тя какво може да посъветва... Смятам, че тук вс сме сериозни хора и ще направим каквото трябва тази услуга мн скоро да е достъпна и за нас.
ПС вчера мн се ядосах, една швейцарка ми каза, че българите развъждали само за пари и са едва ли не търгаши :angry:...според вас кои клубове да им дам за пример?

Публикувано: 16 October 2007 - 08:32 PM
Цитат
Ако въпросът е към мен - аз за сега нямам такива планове за внос на семенна течност,
но си мисля, че ако знаем цената на апаратурата в която се съхранява, бихме могли дружно да измислим нещо по въпроса.
Публикувано: 16 October 2007 - 08:46 PM
Цитат
Цитат
Ако въпросът е към мен - аз за сега нямам такива планове за внос на семенна течност,
но си мисля, че ако знаем цената на апаратурата в която се съхранява, бихме могли дружно да измислим нещо по въпроса.
Да теб питах :)
Наистина трябва да направим нещо по въпроса, аз си идвам за малко и ти сигурно не ме познаваш, но от мен каквото зависи всичко ще направя това да стане докато съм там....
а твоята количка като "моята" ли е? да знам дали да я мъкна

Публикувано: 16 October 2007 - 09:19 PM
Цитат
Моята е като първата снимка, но има малка разлика - клетката и количката са отделни в смисъл, може да се ползват и по отделно.
п.п. количката може да се ползва и за грууминг маса - разгъва се!
Публикувано: 16 October 2007 - 09:35 PM
Цитат
Цитат
Моята е като първата снимка, но има малка разлика - клетката и количката са отделни в смисъл, може да се ползват и по отделно.
п.п. количката може да се ползва и за грууминг маса - разгъва се!
Може ли да пратиш снимка да я видя, аз мисля да поръчвам тази за 4 кучета, май беше в средата...Сгъва се плоска и колелата не се махат и става за грууминг тейбл и за чадър има поставка. Аз иначе имам др клетки бол ... и тях ще ги донеса, и тия за летене, ама мн багаж стана само за кучетата, пък за моя не ми се мисли - 1/2 куща мин :rolleyes:

Публикувано: 16 October 2007 - 09:47 PM
Are be, za postoianno li? Super!
[/quote]
Ne viarvam da mi izdurjat nervite za postoianno, ama poveche ot predi, shte reshavam na miasto...Puk i kato gledam kolko sa skupi izlojbite v Bg i to na tia zaplati - ne moga da poviarvam. Tuk plashtam $7-8...max $12 na kuche i ima izlojbi (zavisi kude si) vs weekend...
Taka kakto vurviat neshtata shte si doida ok nova godina, a moje i da se vurna burzo, burzoo kato pochna da mruzna...
Az se premestih v tropicite, veche ne sum v Sydney i planinata mi e na 15 min i plaja na 15 min... Ako niamash planove za 25 april pak shte govorim - shte te vodia niakude ;D

Публикувано: 16 October 2007 - 09:48 PM

Вход

Горе
Цитиране +