Ветеринарен дерматолог
Публикувано: 17 October 2007 - 06:17 PM
Трябва ми ветеринарен лекар, който да се занимава с проблемите на кожата. Ако знаете такъв в София, моля за координатите му.
Публикувано: 18 October 2007 - 08:36 AM
Може и в Пловдив, хората са от София, но вече 3 месеца се влачат с проблеми с кучето. Сменят храна, мажат с препарати, бият ваксини и какво ли не, нищо не помага.
Публикувано: 18 October 2007 - 12:14 PM
Имам подобен проблем - 4 месеца едно куче не можем да го оправим, след като следваме до край курса, предписан от съответния лекар. Малко след "подобрението" кучето започва отново да се влошава с бързи темпове.
Сега сме на поредното лечение, при поредния лекар. За сега нещата се движат добре, но все още е много рано да се каже каквото и да е и да ви препоръчам лекар.
Сега сме на поредното лечение, при поредния лекар. За сега нещата се движат добре, но все още е много рано да се каже каквото и да е и да ви препоръчам лекар.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 October 2007 - 02:51 PM
Цитат
Може и в Пловдив, хората са от София, но вече 3 месеца се влачат с проблеми с кучето. Сменят храна, мажат с препарати, бият ваксини и какво ли не, нищо не помага.
Много неприятно наистина !
Често попадам на подобни случаи, когато едно лечение провокира допълнителен кожен проблем върху стария...!!! Кофти работа!
Никой не е виновен заради "спящи" Демодекси например, при лечение на гъбички, на фона на алергизиран организъм като цяло....Кашата става пълна и никак не е рядко срещана(питбили и пинчери са първенците)!
Изследвания кожни за гъби и краста! Пробата за краста се изтъргва до кръв (болезнено е, но няма как иначе да се хване ). Ако не е правена такава, действайте....чак тогава можем да умуваме...!!!
Публикувано: 24 October 2007 - 10:05 PM
На моето кученце му откриха гъбички т.нар.Микроспория.Лекувам го с ваксини,но засега никакъв ефект.Наложи се последната инжекция да му постави друг доктор и той сподели с мен,че се съмнява за краста.Помогнете ми моля ви с информация къде могат да му поставят наистина точна диагноза. :'(
Публикувано: 27 October 2007 - 09:34 AM
Какви други дерматологични заболявания се лекуват в Бг освен гъбички и краста?
Как се правят изследванията им?
Как се правят изследванията им?

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 27 October 2007 - 11:28 AM
W BG nadqwam se se lekuwat и други болести, които се манифестират с дерматологични проблеми, без самите те да са такива....
Има много удобни тестове за алергия(общо), но има и кръвни показатели, които говорят за това.
Темата е доста дълга.....
............
Със сигурност в БГ повечето практикуващи ветдоктори ще обхванат проблемът ви отвсякъде, стига да покажете лоялност и готовност да плащате без типичното омразно българско мрънкане и "чупене" на пръсти......
Всичко си има цена! Най вече професионализмът....
Че и човек си умира ако не си плаща в болницата...по-самотен и от кучетата
Има много удобни тестове за алергия(общо), но има и кръвни показатели, които говорят за това.
Темата е доста дълга.....
............
Със сигурност в БГ повечето практикуващи ветдоктори ще обхванат проблемът ви отвсякъде, стига да покажете лоялност и готовност да плащате без типичното омразно българско мрънкане и "чупене" на пръсти......
Всичко си има цена! Най вече професионализмът....
Че и човек си умира ако не си плаща в болницата...по-самотен и от кучетата
Публикувано: 07 February 2008 - 04:25 PM
д-р Пешо Дюлгерски да....
Също и д-р Румен Стоянов - 0888308371 (Гео Милев и Васил Левски)
Също и д-р Румен Стоянов - 0888308371 (Гео Милев и Васил Левски)

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Страница 1 от 1