Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#41 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 March 2006 - 09:55 PM

На новата хижа в Рила до 7-те рилски езера b) пускат кучета
Собственика мисля, че има куче и затова позволява r) Страхотно си прекарахме с Беки по локвите... неумолима е, тича и бяга и тича много беше щастлива, пък и ние покрай нея... d)
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#42 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2006 - 01:20 PM

В карловския балкан х-жа Левски, пускат с куче(та) и не се заплаща допълнително 1super стига да ви се катери super best
А за "Бора" няма 6-5 - там сме victoryVVV още малко да се постопли dribble

#43 Потребителят е офлайн   frodo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2006 - 03:07 PM

Moje li nqkoi da mi kaje ako znae ne6to po vuprosa za hodeneto na more s ku4e...nqmam si i na ideq ve4e kade moga da otida s ku4enceto mi na more.....zvunqh na sto mesta tursih v neta govorih s hora koito preporu4vat mesta za otdih na morence ba4e ni6to molq ako nqkoi znae ne6to po vuprosa da mi pi6e

#44 Потребителят е офлайн   кремена76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2006 - 03:35 PM

Миналата година бяхме на Шкорпиловци, на станцията на БТА.Една колежка ходи преди мен там и каза,че няма проблем. Бунгала са, в букова гора на 10 метра от плажа. Ако търсиш място за ПОЧИВКА, а не купон - става. Ние бяхме септември, жив човек нямаше, размазах се от кеф.
Била съм и на Равда с кучето, на квартира, но с много уговорки и ядове. Съвет: търсиш телефони на станции с бунгала и питаш дали пускат с куче, но уточни ако кучето е голямо, за да не те изритат от входа с "Аууу, ма то много голямо, ще плаши хората!"

#45 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2006 - 03:51 PM

Аз работя в тур агенция, и наскоро започнах да проверявам къде може и къде не. В повечето бази с бунгала няма проблем, но и те се изхитриха и въведоха такса куче (варира м/у 5-10 лв. и е еднократна за престоя). А иначе тия дни ще правя справки на цени по морето и ще питам и за куче как седи въпроса.

#46 Потребителят е офлайн   Dara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 08:25 AM

Всичко е много хубаво, но никой не дава телефони за да се свържем с базите. Само Мил е пуснала за Бор.

Ето ви телефона на хотел Рай (бивашата станция на КЗУ) на язовир Голям Беглик. Страхотно място за почивка - 035532004

#47 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2006 - 08:26 AM

Питайте и пишете- в нета разгледах една камара хотели на Обзор ---ми па никъде не пише че може с куче-Ся требва да звънкам по тел за да питам a) А не искам да си запазвам предварително--ми като не ми хареса --искам да го видя на живо не на картинка.Че яко лъжат картинките -вервайте ми.Всички хотели са на брега на морето---да де ма то чак нема плаж от хотели a) Хотела в центъра на града те го пишат на плажната ивица a)

#48 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 08:42 AM

Тука си напълно права, това което се гледа на снимки най-често го има, но не теб настаняват там b)

#49 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 22 June 2006 - 10:45 AM

Къмпинг "Смокиня" - палтки, каравани, бунгала - с или без баня, капанчета, Созопол е на 15 мин път пеша - 3 км, и мнооого кучета.
Голям плаж, абе...любимо!
Ето този сладур постоянно идваше да ни изяжда яденето на котака:
Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#50 Потребителят е офлайн   radika Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 July 2006 - 10:40 PM

Този сладур и миналата година беше постоянното присъствие на плажа. Дори и другарче си имаше - черен лабрадор. 1super

#51 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2006 - 10:49 PM

Цитат

Този сладур и миналата година беше постоянното присъствие на плажа. Дори и другарче си имаше - черен лабрадор. 1super

Имаше си жена - като него, а за черен лаб... r) не се сещам, но те бяха цяло лято там, така че може да е било по различно време.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#52 Потребителят е офлайн   frodo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2006 - 09:51 AM

Значи има програма м-тел клуб с нов партньор- Албена.....м-тел и албена подготвиха за вас специялно предложение,което се надяват приятно да ни изненада.....всички учасници в програмата м-тел клуб могат да се възползват от специални отстъпки в албена и приморско.От 16 юни до 1 ноември 2006 г. отступките ще будат както следва.....класик-5% карта силвер-8% и карта голд-10%.
Лично аз си резервирах две бунгала казах че сме с куче и те приеха тъй че които поиска да не изпуска момента...! bravoS 1super

#53 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 12:16 AM

Качена снимка
User's Signature

#54 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 09:01 AM

Цитат

Значи има програма м-тел клуб с нов партньор- Албена.....м-тел и албена подготвиха за вас специялно предложение,което се надяват приятно да ни изненада.....всички учасници в програмата м-тел клуб могат да се възползват от специални отстъпки в албена и приморско.От 16 юни до 1 ноември 2006 г. отступките ще будат както следва.....класик-5% карта силвер-8% и карта голд-10%.
  Лично аз си резервирах две бунгала  казах че сме с куче и те приеха тъй че които поиска да не изпуска момента...! bravoS  1super

Вчера се върнахме от Приморско.Бяхме си взели бунхало на ММЦ на компанията- Албена.Можеше да сме с кучета,но на плажа- казаха ни ,че е ЗАБРАНЕНО кучето да влиза във водата и хората се оплаквали fow И се наложи всеки ден да ходим на неохраняемия плаж на Дюни,за да могат да се къпят кучетата. Само ви информирам,защото ,ако сте без кола,ще е адски неудобно,кучето цял ден под чадъра да седи милото:((((((

#55 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 09:12 AM

По принцип почти навсякъде където има спасител има забрана за кучета. От тази гледна точка къмпинг е най-доброто решение защото само 1 малка част от плажа се охранява. Ако сте на курорт с много спасители се дебне времето след 18ч. - няма спасители няма проблем b)

#56 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2006 - 10:59 AM

bl) Ей - мерси - това е много полезна информация.

#57 Потребителят е офлайн   Ина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2006 - 08:26 PM

Можете ли да ми дадете предложения къде мога да отида с Голди на почивка (не на море, до 250-300км от София)? Моля ви, дайте и някакви координати.
Поздрави!
User's Signature

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.

#58 Потребителят е офлайн   frodo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2006 - 07:39 PM

хей здр на всички преди минутки си идвам от моренце беше супер и бях с моят лубимец моля само някои да ми каже как да си кача снимката ама да е малка за да мога да ви го покажа...!

#59 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2006 - 07:58 PM

Цитат

хей здр на всички преди минутки си идвам от моренце беше супер и бях с моят лубимец моля само някои да ми каже как да си кача снимката ама да е малка за да мога да ви го покажа...!

Упътване.
User's Signature

#60 Потребителят е офлайн   Sn@kebite Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2006 - 01:09 AM

Все още нямам представа как е с куче на море, но само след няколко часа ще разбера как е с хъс на планина l) ! Уж имам представа как да го контролирам, обаче доста се притеснявам. Като се върнем ще пиша подробности...
User's Signature

SIBERIAN HUSKY - your best friend

• (46 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема