С куче на море и планина.
Публикувано: 14 May 2012 - 12:03 PM
Миналото лято ходихме на почивка в Гърция, Халкидики, с кола заедно с кучето и всичко беше наред. Тази година мислим да отидем до о. Корфу пак с кола. Дали някой колега от форума е правил това вече? Има ли някакви проблеми с кучето на ферибота или с пускането му на острова. Естествено, кучо си има чип, паспорт, а като дойде време за път ветеринарят прави нужните отбелязвания и печати, че кучето е здраво, ваксинирано, обезпаразитено и т.н.
Благодаря предварително за всяко мнение.
Публикувано: 01 June 2012 - 03:04 PM

Линк към сайта на къщите.

Публикувано: 01 June 2012 - 10:15 PM
Лола, в 01 June 2012 - 04:13 PM, написа:
Flawless, в 01 June 2012 - 01:44 PM, написа:
Проверете в този сайт ТУК

Непрекъснато добавят нови места между другото.
Благодаря!
Публикувано: 10 June 2012 - 09:12 PM
http://www.nimfa.bg/bg/

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. The love is all around me...
Публикувано: 11 June 2012 - 10:37 AM
И на нас тази година ще ни е за пръв път с кутре - със един тотално безпороден шампион, който към датата на почивката ще е на седем месеца.
Притеснявам се много, надявам се неоснователно, защото обичам на никого да не преча, това ОК, научила съм се все някак за половин живот :)), обаче това е първото ми куче и все още свиквам така да организирам нещата, че и то на никого да не пречи.
Ориентирахме се към бунгало на плажа, за да се улесни прибирането на сянка за почивка максимално - става ти топло - хоп на верандата, искаш да се намокриш - хоп в морето. Всичко е на една ръка разстояние.
Все още не сме го измислили съвсем - Градина, Смокиня, Каваците, общо взето това мислим. Много ми стоплиха сърцето разказите ви за кученца и кучешки ориентирани хора във всяко бунгало. :)
По въпроса с мястото - приемам всякакви съвети, ако някой се сети за нещо и му се занимава. Благодаря!
Но идеята ми е друга - миналата година всеки ден се радвахме на плажа на Синеморец на един красив лабрадор, който практически не излизаше от водата, страшно много му харесваше! :) Накрая един ден не дойде и се оказа, че водата му е докарала такова разстройство, че са го оставили във ветеринарен кабинет. После някъде прочетох, че е добра идея още преди тръгването доктора да направи схема за малки профилактични дози (или някакви пробиотици?) които кутрето да пие всеки ден, за да се нормализира положението със солената вода, която просто няма как да не поглъща. Какво мислите за това? Предварително ви благодаря пак. :)

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 11 June 2012 - 12:09 PM
maya_mai4ety, в 10 June 2012 - 07:12 PM, написа:
http://www.nimfa.bg/bg/
Видях че селището е на Камчия и мога да споделя впечатление само за плажа и то от миналата година края на август.Пътувайки за Албена спряхме там да го разгледаме,много широк имаше доста кученца и понеже е голям не си пречеха,пример е нашето което дори не ги забеляза

Иначе района ми се видя много приятно място,качвахме се и на лодка по Камчия,бяхме решили да не рискуваме да качим куча с нас и един от нас да остане,но хората сами ни помолиха да си я вземем с нас на лодката

Публикувано: 14 June 2012 - 09:29 AM
Публикувано: 19 June 2012 - 03:04 PM
Тук бунгалата са големи, 2 стаи с голяма веранда...в прохладна горичка, недалеч от плажа. Плажа огромен :) :) :) с 1 кръчме..в което се радваха на лудата 5 месечна боксинка.

Късмет !!!
Публикувано: 20 June 2012 - 09:35 AM
diadra, в 19 June 2012 - 01:04 PM, написа:
Тук бунгалата са големи, 2 стаи с голяма веранда...в прохладна горичка, недалеч от плажа. Плажа огромен :) :) :) с 1 кръчме..в което се радваха на лудата 5 месечна боксинка.

Късмет !!!
Споделям за Шкорпиловци

Публикувано: 20 June 2012 - 03:05 PM
VGAlexandrov, в 20 June 2012 - 12:44 PM, написа:
0899862718, но след 13-ти юли ще се знае кога и кое бунгало се освобождава. Засега мисля, че няма свободни, ние сме резервирали за 23-ти юли, но нищо не пречи да се попита и по-рано от 13-ти!

Публикувано: 20 June 2012 - 03:57 PM

Препоръчвам Камчия.Толкова приятно и спокойно не сме си изкарвали почти никъде по морето,Черноморец също

Публикувано: 20 June 2012 - 04:05 PM