Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#781 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 August 2012 - 01:32 PM

Бялото куче ли е маламута? Особено ми хареса третата снимка - направо "летящо куче"

#782 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 August 2012 - 04:34 PM

Показване на мнениетоarina, в 06 August 2012 - 01:32 PM, написа:

Бялото куче ли е маламута? Особено ми хареса третата снимка - направо "летящо куче"

Всички са маламути, но Мечка - бялото куче не е европейска селекция.
User's Signature

Качена снимка

#783 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2012 - 06:32 PM

Понеже Мечка е много по-едър от другите на снимката, аз се обърках и ги помислих за хъскита! Извинете ме, аз не съм голям спец по тези северни породи. Виждам, че водите Чародей с Вас на много диви места и лекичко Ви завиждам.....ние сме по-мързеливи определено и пътуваме по-малко.

#784 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 August 2012 - 08:49 PM

Показване на мнениетоarina, в 06 August 2012 - 06:32 PM, написа:

Понеже Мечка е много по-едър от другите на снимката, аз се обърках и ги помислих за хъскита! Извинете ме, аз не съм голям спец по тези северни породи. Виждам, че водите Чародей с Вас на много диви места и лекичко Ви завиждам.....ние сме по-мързеливи определено и пътуваме по-малко.

Аз затова писах, че Мечка е американска селекция, в родословието си има 4 вида вълци, освен маламутите, поради което е по-голяма, родителите и също са по-едри, европейската селекция е по-друга. Поздрави, ние много обичаме да пътуваме, а Чародей да се къпе във водните басейни.
User's Signature

Качена снимка

#785 Потребителят е офлайн   Мил@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2012 - 12:51 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 24 July 2012 - 08:29 PM, написа:

Уфф това е отвратително със плажовете.Във Варна глобата е 150лв непрекъснато някой мрънка.Трябва да се ходи или в 5 сутринта ии в 22 вечерта....или на нудисткия плаж :zz_020:
А колко е хубаво тук в ЮК на плажа бягат свободно пуснати деца,кучета,яздят коне и няма истерия,писъци,крясъци и псувни...вече започвам да си мисля,че никога няма да ги стигнем :dh_188:

Не знам как е в Англия, но в Шотландия на бреговете, където ходят повече хора има табела, че е забранено за кучета от май до септември. Във Френските Алпи на езерата, около които има плажове за хора, също е забранено за кучета - но не на целия плаж. В краищата има зони, след табелите, където може да отидеш с кучето си и то да се къпе и да играе. Малки са тези зони, но ги има.
User's Signature

"Консумацията на положителности е задължителна."
Качена снимка

#786 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2012 - 07:53 AM

Малко информация от мястото на събитието :ab_041: Ако някой ходи по южното черноморие, на плажа във Варвара и на този в Синеморец не правят проблем за кучовците!

#787 Потребителят е офлайн   ditka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 August 2012 - 03:24 PM

Здравейте,

голям проблем ни беше почивката заради кучето, на мен и приятеля ми...
Но днес се прибрахме от Равда, и то наистина отпочинали и много доволни. Единственото място на което ни казаха още на телефона "супер, вече имаме едно в хотела", се казва "Централ" и е в самия център на Равда. Името на собственичката е София, имат и сайт в интернет /така ги намерихме/. Хотела е хубав, само кажете че сте с куче и помолете да не ви слагат на 1-я етаж с голямата тераса, ако зверчето ви много шава насам-натам през отворената врата, за да не пречите на съседите си. Пода където ни настаниха нас беше теракот, което в жегата си беше направо добре дошло за нас. Никой никъде в Равда не направи проблем за това че се разхождаме с куче, и то голямо. Има и други почиващи с кучета, главно руснаци в затворените комплекси. На централния плаж е забранено за кучета, както и във всичките им тревни площи; разбираемо защо: направи ми впечатление, че никой от водещите куче не си носи и найлоновата торбичка в другата ръка, както съм свикнала аз да го правя... В края на южния плаж след зоната на джетовете, където не е охранявано е хубаво място за куче /и за малко дете/; а и едно място между двата плажа. Не знам как местните наричат мястото, но е миниатюрно плажче до което се стига по стъпала изляти в скалите или по камъните направо. Мястото е наистина малко, хубаво, закътано, и привечер или сутрин не пречите на никой, даже ви се радват закъснели или подранили плажуващи ;) Друго място да пуснете звяра си да тича на воля е края на селото: 2 пресечки от хотела за който ви написах. Един съвет: носете си задължително пинсети: има кърлежи в тревата, независимо къде се разхождате.

#788 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 12 August 2012 - 07:55 PM

Показване на мнениетоМил@, в 06 August 2012 - 10:51 PM, написа:

Уфф това е отвратително със плажовете.Във Варна глобата е 150лв непрекъснато някой мрънка.Трябва да се ходи или в 5 сутринта ии в 22 вечерта....или на нудисткия плаж :zz_020:
А колко е хубаво тук в ЮК на плажа бягат свободно пуснати деца,кучета,яздят коне и няма истерия,писъци,крясъци и псувни...вече започвам да си мисля,че никога няма да ги стигнем :dh_188:

Не знам как е в Англия, но в Шотландия на бреговете, където ходят повече хора има табела, че е забранено за кучета от май до септември.

ами за Шотландия говоря досега на нито един плаж където сме ходили не сме видели табела забранено за кучета,напротив мнооого кучета.Ходили сме на плажовете на Неирн,Инвърнес,Бамбург,който реално се пада в английската част вече и др. :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#789 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 12 August 2012 - 08:32 PM

Показване на мнениетоditka, в 12 August 2012 - 03:24 PM, написа:

Здравейте,

голям проблем ни беше почивката заради кучето, на мен и приятеля ми...
Но днес се прибрахме от Равда, и то наистина отпочинали и много доволни. Единственото място на което ни казаха още на телефона "супер, вече имаме едно в хотела", се казва "Централ" и е в самия център на Равда. Името на собственичката е София, имат и сайт в интернет /така ги намерихме/. Хотела е хубав, само кажете че сте с куче и помолете да не ви слагат на 1-я етаж с голямата тераса, ако зверчето ви много шава насам-натам през отворената врата, за да не пречите на съседите си. Пода където ни настаниха нас беше теракот, което в жегата си беше направо добре дошло за нас. Никой никъде в Равда не направи проблем за това че се разхождаме с куче, и то голямо. Има и други почиващи с кучета, главно руснаци в затворените комплекси. На централния плаж е забранено за кучета, както и във всичките им тревни площи; разбираемо защо: направи ми впечатление, че никой от водещите куче не си носи и найлоновата торбичка в другата ръка, както съм свикнала аз да го правя... В края на южния плаж след зоната на джетовете, където не е охранявано е хубаво място за куче /и за малко дете/; а и едно място между двата плажа. Не знам как местните наричат мястото, но е миниатюрно плажче до което се стига по стъпала изляти в скалите или по камъните направо. Мястото е наистина малко, хубаво, закътано, и привечер или сутрин не пречите на никой, даже ви се радват закъснели или подранили плажуващи ;) Друго място да пуснете звяра си да тича на воля е края на селото: 2 пресечки от хотела за който ви написах. Един съвет: носете си задължително пинсети: има кърлежи в тревата, независимо къде се разхождате.

дам,в Равда няма проблеми и не само в "Централ" взимат кучета,при нас също приемаме почиващи с кучета,но с условие че ще са на двора ,за което сме изградили съответните условия,поради което сме предпочитано място от хора с големи кучета..но поради горното ,вече сме заети до 20 септември...мстото между двата плажа,онва с басейнчетата в скалите местните му викат "Буруна" ..иначе навсякъде на неохраняемата зона ,можеш да водиш кучо...а след като сте били в Равда,най вероятно сме се засекли ,ако си падате по нощните разходки по крайбрежната улица "Морски Звуци" аз се познавам лесно по ротвайлерите :) особено по малкия Гошо,който беше атракцията на главната улица,пред магазините до аптеката..или чихуахуато което нося на ръце ..а от догодина,освен хотела ни в Пловдив,ще работи и един в Равда,така че дори да не намерите хотел в който да отседнете с кучо,пак да е близо до вас

#790 Потребителят е офлайн   KraaaS Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 August 2012 - 09:02 PM

Като чета на кое викате че било хубаво (Равда), то значи ние бяхме в рая с кучо :)
гр. Бяла, бунгала "Бъчвата". Уникално място за хора с кучета, 13 бунгала затворени с ограда и дървета, трева, зеленина навсякъде. На 50 м е свободния плаж. Празен (до преди 10 дни бяхме там), малкото хора се радват на кучето, абе страшна работа. 5 дни докато бяхме там, не знаехме къде е повода. Докато бяхме там, имаше още 3 кучета, едно малко, една лабрадорка и едно чау чау.
Единствен минус - нямаше климатик в бунгалата. За всичко останало - 6+.

п.с. и ние сме с горе долу голямо куче - голдън ретрийвър (34кг).

#791 Потребителят е офлайн   KraaaS Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 August 2012 - 09:05 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 12 August 2012 - 07:55 PM, написа:

Не знам как е в Англия, но в Шотландия на бреговете, където ходят повече хора има табела, че е забранено за кучета от май до септември.

ами за Шотландия говоря досега на нито един плаж където сме ходили не сме видели табела забранено за кучета,напротив мнооого кучета.Ходили сме на плажовете на Неирн,Инвърнес,Бамбург,който реално се пада в английската част вече и др. :ae_085:

За разлика от Българите, масово Англичани, Шотландци накратко казано британци обичат кучетата. В България т.нар. "Кучкари" харесват кучета, масата не. Не случайно в момента в цяла София има стотици натровени животни ... :(

#792 Потребителят е офлайн   Мил@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 August 2012 - 02:54 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 12 August 2012 - 05:55 PM, написа:

Все се каня да ти наснимам нашите табели тука - че не е разрешено на плажовете за кучета от май до септември. :ab_041: ама не ми е останало време. Но не са на всеки плаж - явно се отнася до плажовете, на които хората ходят да се пекат (то едно печене, ама това е друга тема). Въпросът е, че там, където има хора и деца да се пекат на плажа, там има ограничения. Не че се спазват много-много, сега например, не става за печене и винаги виждам поне по 1-2 кучета и на забранените плажове. Аз не смея да си пускам моето там, де.
User's Signature

"Консумацията на положителности е задължителна."
Качена снимка

#793 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 25 August 2012 - 02:06 PM

Не се съмнявам в написаното от теб :ba_025: Убедена съм,че има места където е забранено...просто все сме ходили на такива места където не е :smile:
Къде сте Вие?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#794 Потребителят е офлайн   asito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2012 - 06:35 PM

Днес се върнахме от Ханче Боаза до гр.Елена.Приеха ни с кучето,с единствената уговорка ако разруши нещо да го платим.Имаше и едно семейство с пинчер.Кучето ни прекара по-голямата част от почивката в апартамента,но все пак беше с нас Качена снимка

#795 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2012 - 08:12 PM

Здравейте! :) За първи път ще плажуваме :) в България с кучeтата. Избрахме си "Горска хижа" Каблешково. Мястото не предлага луксозни условия, но пък комбинацията плаж през деня и вечер в гората изглежда примамливо. Намира се на 6 км. от Айтос. Някой ходил ли е в този район ? До колкото слушах по новините вече няма спасители по плажовете .. някой, ако знае добър плаж за кучовци ще ни е много полезно :)
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#796 Потребителят е офлайн   babsykec Икона

Публикувано: 19 September 2012 - 02:57 PM

Здравейте,искам да попитам(не знам дали тук е мястото ако не е се извинявам предварително)някой дали знае каде по това време можеш да отидеш на почивка с любимеца си?Говоря за почивка на планина да речем,защотот търсих но не видях да има някаде информация...

#797 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2012 - 03:01 PM

http://forum.dog.bg/...b8%d0%bd%d0%b0/ :dog:

Дано да намерите нещо полезно и да си изкарате добре!
User's Signature

Качена снимка

#798 Потребителят е офлайн   babsykec Икона

Публикувано: 19 September 2012 - 03:10 PM

Много благодаря и за бързият отговор :)

#799 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 September 2012 - 10:10 AM

Това е сайта - http://www.pets359.com/

Тази година, намерих много готини места от тук. На 3 от тях ходихме и нямам забележка. Навсякъде приемаха кучета, нямаше проблеми нито с плажа, нито с другите летуващи! :flagbg:

#800 Потребителят е офлайн   Фара Икона

Публикувано: 07 October 2012 - 06:09 PM

Новооткритият Апарт Хотел Четирилистна Детелина- Банско, ще приеме вашия домашен любимец, стига той/тя да има добри хигиенни навици.

Ще се грижим него/нея, докато карате ски или посещавате кръчмата.

Нашата Фара е едно добродушно куче, което очаква своите приятели за игра.

Резервирайте на www.fourleafclover-bansko.com
За повече информaция 0877775535 / 088748252

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40