Искам... /игра/
Публикувано: 28 August 2008 - 10:07 PM
Цитат
искаш ли да пусна и големи че не те разбрах малки или големи искаш
няма значение, исках само кокери :blink:каквито намерите ;)
Публикувано: 29 August 2008 - 09:58 AM

Искам най-малко 3 боксера да има на снимката, която следващият ще пусне, но ще ви затрудня : 1-вия боксер: бащата, 2-рия: майката, 3-тия: тяхното пораснало дете, но искам и 3-те да са тигрови, ако не можете, то тогава бащата да е пясъчен, още 1 условие : детето да не е бебе, да е боксер поне на 1 година ;) Хайде да ви видим сега можете ли да ми намерите, ако не - НЕ пускайте друга снимка, а изчакайте някой да намери, лично аз мога да намеря, защото знам къде да търся, но не мисля, че ще ви е трудно намирането на такава снимка, УСПЕХ ;)
Публикувано: 29 August 2008 - 01:23 PM
Извинявай, но искам друга :) Снимката е повече от прекрасна, но аз исках нещо по-голямо, което е по-отблизо, за да се виждат хубаво кучетата, големината и муцуните им :) Извинявай пак :)
Ето твоята снимка, но нека следващата да е тази, която искам аз, продължавай търсенето, а ако някой намери преди тебе, да си каже желанието, твоето е изпълнено :

Защото те затруднявам повече, ще пусна още снимки по твоето желание :
- само, че са с човешкия си родител
-братя и сестри
Ето твоята снимка, но нека следващата да е тази, която искам аз, продължавай търсенето, а ако някой намери преди тебе, да си каже желанието, твоето е изпълнено :

Защото те затруднявам повече, ще пусна още снимки по твоето желание :

Публикувано: 30 August 2008 - 02:04 PM
Цитат
ами ако може пит и АСТ на една снимка
Има спорове, дали питбул и АСТ не са една и съща порода... Аз не намирам разлика! Ето една снимка на която има две кучета които са едно от двете ;D

П.П. искам снимка на крокодил /жив/ който се разбира със човек /т.е. не го яде ;D/

Публикувано: 30 August 2008 - 02:09 PM
Цитат
Цитат
ами ако може пит и АСТ на една снимка
Има спорове, дали питбул и АСТ не са една и съща порода... Аз не намирам разлика! Ето една снимка на която има две кучета които са едно от двете ;D