Искам... /игра/
Публикувано: 08 September 2008 - 11:19 PM
Цитат
Едната е гимнастичка, а другата не е манекенка :)
Публикувано: 09 September 2008 - 10:18 AM
Цитат
Ако имаше някое момче щеше да ми пусне хубава снимка ;) Хайде искайте нещо, хубаво младо момиче над 18 в очите на 1 момче изглежда по един начин, а в очите на 1 момиченце по друг ;)
Публикувано: 09 September 2008 - 10:58 AM
Абе хора какви са тия претенции бе? :rolleyes: В очите на момче,на момиче...Еми аз пък ще искам V-тата жена на Хенри VІІІ от династията на Тюдорите с червена рокля и МИНИ пудел. :huh: И ако може да от гледната точка на средновековен художник. ;)
Айде сега.. ;D
Стига вече само задържате играта.
Съжалявам за офф-а но прекалявате вече.
Айде сега.. ;D
Стига вече само задържате играта.
Съжалявам за офф-а но прекалявате вече.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 09 September 2008 - 01:15 PM
Тази приема ли се, не е баш в парк, защото във Варна да влезеш в парк с куче и да няма пенсионерки или луди майки, трудно е ;D
Искам кучето на следващия, ако има снимка на която изпълнява някоя команда, а ако няма, когато спи до стопанина си или без него :) Ама с него е по-интересно, защото се заемат едни луди пози ;D
П.П: С goldroks сме писали заедно, желанието ми е пак същото :)

Ето и голдените :
Искам кучето на следващия, ако има снимка на която изпълнява някоя команда, а ако няма, когато спи до стопанина си или без него :) Ама с него е по-интересно, защото се заемат едни луди пози ;D
П.П: С goldroks сме писали заедно, желанието ми е пак същото :)

Ето и голдените :

Публикувано: 09 September 2008 - 01:26 PM
Цитат
Ето снимка на която изпълнява "донеси" ;)
Аз искам снимка на кучето на следващия в любимата му поза :P
Аз искам снимка на кучето на следващия в любимата му поза :P