Искам... /игра/
Публикувано: 21 January 2008 - 11:24 PM
Ето и лабрадор.Аз искамммм снимка на куче,което прави пакости... :wub:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 21 January 2008 - 11:50 PM

Аз искам куче върху кантар.
Публикувано: 22 January 2008 - 12:14 AM
Ето го моето спящо куче ;D .Аз искам кокер ш шапка.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 January 2008 - 01:34 PM
Ето

Какво стана с моето куче на кантар?

Какво стана с моето куче на кантар?
Публикувано: 23 January 2008 - 10:32 AM
Иглика,не намерих куче на кантар.Искай нещо друго... :rolleyes:

Публикувано: 23 January 2008 - 04:32 PM
Заповядай ;D
А аз искам една хубава планинска къща
А аз искам една хубава планинска къща

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 23 January 2008 - 10:11 PM
Заповядай.За мен куче на колело,ако може :yahoo:

Публикувано: 23 January 2008 - 10:14 PM
Намерих клипче Далматин на колело:P Пък аз искам най-смешната физиономия, която сте виждали...

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 24 January 2008 - 09:40 PM
Ето.Аз искам малки санбернарчета. :blink: