Изложби - предстоящи, отминали, резултати и снимки
Публикувано: 21 March 2008 - 06:37 PM
Иначе ти трябват поне две оценки от различни съдии. Кучето трябва да позволява да му се прави преглед на захапката и зъбите, както и да позволява да го пипат чужди хора и понеже е мъжко се проверяват и тестисите. За редовно участие на изложба записването става най-късно седмица преди деня на изложбата. За експертна оценка можете да се явите и в деня без предупреждение, но ще трябва да изчакате да бъдат отсъдени преди това другите кучета участващи в изложбата.
Кучето трябва да е управляемо на повод и да не скача по собственика си, когато тръгне да тича в тръс.

JulyVell Siberians
Публикувано: 21 March 2008 - 06:54 PM
Цитат
Изложбени поводи продават в почти всеки зоо-магазин, но ако не си намерите и ние с Прешъс ходив във Варна можем да ви дадем на заем, аз имам 3 изложбени повода, винаги носа два в мен за всеки случай.
Публикувано: 24 March 2008 - 12:40 PM
Цитат
:->) Отличен старт за годината, поздравления :->) Кажи, колко хъскита бяхте?
Публикувано: 24 March 2008 - 03:47 PM
Цитат
Цитат
:->) Отличен старт за годината, поздравления :->) Кажи, колко хъскита бяхте?
Честно казано незнам,не я извеждах аз.Имаше още хъскита пред палатата като я заведох,но подробности незнам какви оценки са получили ;)
P.S. Благодаря на всички за поздравленията :blink:
Публикувано: 24 March 2008 - 09:29 PM
JulyVell's Helia Sun - отличен, Best Junior of Breed, Best of Breed, BOG-II :->)
Чудесен старт на Хели вече в по-сериозната възраст! Тук е мястото да благодаря на Деси, която се е справила отлично, като неин хендлер! :OK:

JulyVell Siberians
Публикувано: 27 March 2008 - 10:07 PM
Успех :->)
Публикувано: 28 March 2008 - 05:52 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 09:27 PM
Цитат
Кажете малко подробности за изложбата. От колко часа, място. Имам желание да доида поне да ви видя защото обучението не съм го започвал.
Намерих инфото в раздела за Изложби надявам се да се видим там.
Изложбата започва в 11. Има карта на мястото във форума в темите за изложбите в Пловдив. Близко е до централната жп гара. Ще се радвам да се видим там! :yahoo:

JulyVell Siberians
Публикувано: 29 March 2008 - 07:35 PM
От нашата хъсешка групичка, на другите хъскита не ги знам ;):
Precious of Golden Nicol - Отличен 2
Teddy Bear of Golden Nicol - Мн. персп., Best Baby, [glow=red,2,300]BIS Baby[/glow] :->)
Много хубава изложба беше :yahoo:
Снимки:
Teddy Bear of Golden Nicol

Precious of Golden Nicol

В движение

Сравнение с JulyVell`s Helia Sun

Аурора, не и знам името по родословие

Публикувано: 29 March 2008 - 08:47 PM
Нашето момиче Хели стана първа в клас млади. Представи се отлично, въпреки че още не е в съвсем добра форма след смяната на козината.
JulyVell's Helia Sun - Отличен 1
Другите хъскита са с отлични оценки, без титли.
Winalmik's Jack Sparrow
X Ni Ra's Enya of Snowy Groove
Treasure Hunt Nitor Nivalis
Съответно нямаше победител за пета група.
Отсрами ни Teddy Bear of Golden Nicol, който много заслужено взе BIS Puppy!
Честито да му е, чудесен старт! :yahoo:
Направила съм много снимки има много хубави сред тях, но така се случи, че снимах с чужд апарат и ще ги получа по-късно.
Така че очаквайте продължение в снимки! ;)

JulyVell Siberians
Публикувано: 29 March 2008 - 09:00 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 29 March 2008 - 09:16 PM
Много съм доволна от нейното представяне и благодаря на нейния хендлер Huskypower :wub:
След BOB-a на 22.03 и днешния резултат мога да кажа СТРАХОТЕН СТАРТ на изложбения сезон :yahoo: :->)
Публикувано: 30 March 2008 - 09:20 AM

Публикувано: 30 March 2008 - 07:30 PM
Бини благодаря ти за отличното показване на малкия немирник. По неговите стъпки на следващия ден на CACIB - Bitola, Makedonia сестра му Тру - True Blue of Golden Nicol също е BIS bebe, kато ми пратят подходящи снимки ще сложа и от нейното представяне.
А съдията, два пъти ме е съдил и наистина знам колко трудно се взимат титли при него, има висок стандарт на съдене и ме радва факта,че наремето е оценил с титли някой от моите кучета, миналата година беше и съдия на Евразия в Русия. Личното ми мнение е,като изключим факта , че е малко политичен съдя, общо взето е доста точен в преценката си.
п.с.
Забравих да похваля от Македония и нашата дундичка Зизу - Zizu Queen of Beaute of Golden Nicol с нейната победа - CAC,CACIB, Besto of breed и 3 място в породната група.