Изложби - предстоящи, отминали, резултати и снимки
Публикувано: 14 September 2008 - 02:32 PM
И двата дена победител на породата е Winalmik's Jack Sparrow :->) класиран и двата дена втори за групата. :palec:
Победители в класовете млади са станали съответно True Blue of Golden Nicol и Teddy Bear of Golden Nicol :palec:, който с тези победи става и Млад Шампион на България :->)
Nazar's Bull Charming White Bear - стана шампион на България с САС в класа си :OK:
Treasure Hunt Nitor Nivalis - също 2 САС и Шампион на България :yahoo:
Icy Land of Antey - Най-добър ветеран, Vетеран BIS и съответно Ветеран R.BIS втория ден :->)
Участвали са още Precious of Golden Nicol, Karizma of Golden Nicol и ако не се лъжа Forbidden Fruit of Golden Nicol, но не съм сигурна какво точно са получили, защото аз не бях там.
Ще очакваме допълнително инфо, резултати и снимки от тях ;)
съдия и двата дена е бил Rajko Rotner /Словения
Браво и честито на всички!

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 September 2008 - 02:43 PM
Явно нашите приятели се представят добре! :yahoo: Очакваме с нетърпение и пълната информация :Танц: :palec:

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 14 September 2008 - 04:33 PM
Доста хъскита е имало, така като гледам :o :yahoo:
П.с. Ама как ме е яд, че не бях там :mazohist:

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 14 September 2008 - 06:12 PM
Highlander of Golden Nicol - на 13 взе Мн. перспективен и Best Baby и е 4ти на BIS Baby, а на втория ден Forbbiden Fruit of Golden Nicol взе Best Baby, 2R.BIS Baby :->) и, разбира се, - Мн. персп.
Precious of Golden Nicol и на двата дни има Отл., CAC и с тези оценки тя стана Шампион на България! :yahoo:
Прекрасната Karizma of Golden Nicol на първия ден има Отл., CAC и BOS, а на втория ден Отл. и CAC. На втория ден BOS взе True Blue of Golden Nicol, която и преди тези нейни резултати беше Мл. Шампион на Б-я. ;)
Teddy Bear of Golden Nicol не взе само Best Junior ми и R.BIS J. Браво на момчето! :wub:
На конкурсите на първия ден Тру и Тото са трети на двойка, а на втория Тото и Прешъс на първо място :->) .
На Развъдник на първия ден Тру, Тото и Прешъс завоюваха първо място, а на втория ден второ заедно и с малката Ида, на която това и беше дебютната изложба. :wub:
Ако съм сбъркала нещо North face ще ме поправи, ;) от толкова вълнение..
Публикувано: 14 September 2008 - 10:02 PM
Публикувано: 15 September 2008 - 10:07 AM
Изложбата била много хубава.Разкажете подробности ;)Аз само разбрах,че са сменили съдията на нашата група и двата дни е съдил един и същ ;DГолямо шоу е било,но то пък не може без издънки...простено им е ;)Чакаме подробен репортаж за организацията и съдийския екип :blink:
Честито и на малките представители на породата и успех за напред :->)
Публикувано: 15 September 2008 - 11:35 AM
Браво на хъскитата :->) :yahoo: Представили са се на ниво! :drugarche:
Честито на всички сибирски участници и най-вече на доволните! B) :->)

Публикувано: 15 September 2008 - 11:49 AM
Благодаря на Пламен и Дани за снимките, тъй като аз си бях забравила фотоапарата!
Ето ги : Беа и Хова.
Изложбите бяха много добре организирани. Съденето започваше в обявените часове. Базата, в която бяхме е подходяща за такива мероприятия.
Честито на Джак, който и двата дни взе Best of Breed.

IcyLand siberians
Публикувано: 15 September 2008 - 02:47 PM
Публикувано: 16 September 2008 - 09:59 PM
Благодара на Бини и Йона за добрия хендлинг,подкрепа и забавна компания същто така на моя човек Мая,че без нея съм за никъде и на майка за финансовата подкрепа :wub: За изложбата имам чувството ,че се проведе на два континента ;D единия ден изпукахме от жега и по младите ни кучета просто се опекоха, втория ден беше хладно и мрачно но пък за кучетата си беше супер. Много се гордея със оценките на всяко едно от тях :->)
А това е албумчето на нашата банда :pionercheta:
album
Публикувано: 16 September 2008 - 10:06 PM
Ида
Тру Блу
Публикувано: 16 September 2008 - 10:49 PM
Кари
Прешъс и Тото

Ето ни и за развъдник

Тото и Блу
И една последна на Прешъс, изморена пътува към вкъщи
Две от снимките са от албумите на tedito, другите са на North face :palec:
Публикувано: 16 September 2008 - 11:44 PM
Nasata Blue e polucila 2XJ.CAC,J.BOB i BOS :)
Golem Pozdrav od Stefan - Inner Vision Kennel
www.innervision.com.mk

InnerVision Kennel - Siberian Husky F.C.I. 607
www.innervision.com.mk