Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 05 November 2005 - 11:50 PM
Зна4и само мен ме беше срам-към 1 бес десет минах и имаше хора!Имаше 4ерен лабрадор(но не съм убедена за породата) и две немски(само това видях от ку4етата!От хората имеше един мъж с 4ерно-4ервен анцунг(това видях от хората)!Лабрадора гонеше някаква пръ4ка,а немските седяха принякаква жена,ако не се лъжа!Беше ме срам да дойда и се прибрах! oleeee

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 06 November 2005 - 11:09 AM
Гани, там където си била се събира клуб Сириус - занимават се със спортна дресура. Видяла си грьонендал (черното0, малиноа и немски овчарки ( ако се интересуваш от такива работи ходи да ги гледаш, наистина е интересно как работят ;). А иначе срещите на дог.бг са на една полянка по-надолу (от другата страна на големия паркинг, който се вижда от мястото на Сириус).
Публикувано: 06 November 2005 - 07:28 PM
Цитат
бе то и на моята възраст рядко идва някой, но това не е причина да стоя отстрани !
b) b) b) b) Еееее ти на колко се изкара??!!!На колкото и да си не ти личи super best
Цитат
Теди мен добре,4е ме е хванали срам-щяла съм да отида на тренировка на клуб Сириус!Съвсем съм объркала полянката!А ина4е за вси4ко съм обяснила в Общия форум
Ммм сигурно е интересно-ако имам време някой ден може да отида да погледам малко d) super
Публикувано: 07 November 2005 - 01:35 PM
Цитат
Нямат определана дата ... правим ги, когато ние решим. Всъщност почти всяка събота и неделя ще бъдем на полянката, но не е задължително да е само там ... примерно може би в събота, ако имате желание, да отидем да се разходим на Витоша ! d)
Ма някъде ще се срещнем или направо там?Щото,ако е направо там аз няма да мога да дойда,защото няма кой да ме закара-наще са на работа,а ина4е имам голямо желание r) w)
А,ако не се съберат достатъ4но хора за Витоша ще има ли поне среща?

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]