Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 17 February 2005 - 07:17 PM
Цитат
Blazy, стига си плашила хората ...
Елате в курса за хендлинг - ще ви обясним всичко. Или ми се обадете на лични бележки. Или питайте тук.
Масата за груминг е за грумърите. Вашето кученце можете да го тренирате навсякъде - в къщи, на улицата, в парка ... и без да давате пачка пари за супер-хай-ултра-джиджавки.
А масата, за която става дума, е масата в ринга на изложбите и това е масата, която са задължени да ви осигурят органиозаторите на изложбата. Вие трябва само да научите как да я ползвате.
Елате в курса за хендлинг - ще ви обясним всичко. Или ми се обадете на лични бележки. Или питайте тук.
Масата за груминг е за грумърите. Вашето кученце можете да го тренирате навсякъде - в къщи, на улицата, в парка ... и без да давате пачка пари за супер-хай-ултра-джиджавки.
А масата, за която става дума, е масата в ринга на изложбите и това е масата, която са задължени да ви осигурят органиозаторите на изложбата. Вие трябва само да научите как да я ползвате.
Май сама трябва да се цитирам a) Никъде не съм казала ,че е задължително Мога само да добавя,че кучето ти а и другите от малки породи се представят на маса когато са в стойка т.е. свиквай го да стои мирно на висико а ако имаш маса не е лошо с нея да посещаваш курса
И дебело искам да подчертая,че груминг масата на е само за грумъри!!!!!! Напротив тя е за всички на които е нужна да не говорим за хора ,които отглеждат кучета от твоята порода или йорки или пудел ....въобще е наложителна. Същото така пак дебело искам да подчертая ,че тези маси освен че се купуват могат и да се направят по модел на оригиналните. И много моля аз не плаша хората просто казвам това, на което досега слабо се е обръщало внимание и после хората са се чудели ама защо тяхното куче с по добро по родословие е второ и т.н.
А сега остава и да ми кажеш че това куче не се представя на маса cl)
А и един въпрос : Би ли ме осветлил как се подготвя куче от тази порода/ако изобщо мислиш ,че е нужно да се подготвя/ в деня на изложбата в самата зала? Като изключим за отговор в/у миниатюрната клетка на кучето
Публикувано: 11 May 2005 - 05:32 PM
Цитат
Какво става със срещите? Няма ли да се събираме тази събота или неделя? За събота дават и хубаво време. От 1ви несъм виждала никой b)
Тази събота имам да чета лекции (не по киноложки теми r) ) от 9:00 до 17:00, а в неделя сме в Търговище на САС-а ...
Публикувано: 23 August 2005 - 05:37 PM
По случай празника на София - християнския празник Вяра, Надежда и Любов - Киноложко сдружение "София" кани всички свои членове и приятели на кучето на среща на познатото ни място - поляната между хотел Хилтън и комплекс "Гарнизонно стрелбище" на 17.09.2005 от 11:30 часа.
Ще има демонстрации, състезания ... ще се радваме да се видим отново, приятели !

Публикувано: 14 September 2005 - 10:10 AM
Тони на 22.09.2005 год.в гр.Кубрат/на 35 км.от гр.Разград/ ще има изпитания на кучета на диво прасе.На 24.09. като гледам ще е изложбата в Добрич.Защо не вземете да дойдете на 22.09.да погледаме кучета и прасета ,на 23.09. да разпускаме и на 24.09.да отидем на Добрич.Ние с Мад Мах ще измислим програмата,ако сте съгласни.Хем и Нанко ще снима малко прасета,не само кучета,а и нямам място вече за пъдпъдъците във фризера!!!