Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 29 December 2005 - 01:15 PM
Аз си мисля че вече няма да доживея да дойда на някоя ваша среща, та да видим как ще се възприемат вашите големи сладури малкия Майлс. b) на 31-ви съм на работа до 14h и после поемам към Добринище. b) Е дано в новата година... :)
Много весело да си изкарате, много хубаво време да улучите и да посрещнете Новата 2006 година здрави, усмихнати и заобграедни с мноого любов! w)
Много весело да си изкарате, много хубаво време да улучите и да посрещнете Новата 2006 година здрави, усмихнати и заобграедни с мноого любов! w)
Публикувано: 30 December 2005 - 02:59 PM
Много ми се искаше да дойда, та да се запозная с вас, но за съжаление няма на кой да оставя Кроки, трябва да съм до него по цял ден за да се оправи. Но обещавам, че като се оправи тримцата със него и кака Сара ще минем да ви се покажем и да се запознаем с който иска.
Весело изкарване на срещата и щастливо посрещане на Новата година, която се надявам да е още по-добра за всички ви.
Весело изкарване на срещата и щастливо посрещане на Новата година, която се надявам да е още по-добра за всички ви.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 31 December 2005 - 06:14 PM
victoryVVV
Весело посрещане на Новота година !!!
Весело посрещане на Новота година !!!
Прикачени файлове
-
DSC_0107.jpg (18.15K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 31 December 2005 - 06:15 PM
Дейзи !!! w)
Прикачени файлове