Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 27 December 2008 - 11:10 PM
Здравейте
Имам почти 3 месечен Голдън Ретривар скоро ще го изжевдам навън ;) ;) Чувала съм,че се провеждат срещи в Южниа парк и в Борисовата градина, но незнам кога се провеждат. Ако ще има скоро такава среща,моля пишете , зада доидем и ние ;) ;) ;)
Имам почти 3 месечен Голдън Ретривар скоро ще го изжевдам навън ;) ;) Чувала съм,че се провеждат срещи в Южниа парк и в Борисовата градина, но незнам кога се провеждат. Ако ще има скоро такава среща,моля пишете , зада доидем и ние ;) ;) ;)
Публикувано: 27 December 2008 - 11:17 PM
Оправи поне името на града, в който живееш :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 January 2009 - 06:35 PM
Цитат
:sedni!: Aйде Люлин кажете вие къде се събирате, за да се присъединя и аз :)
Да се похваля взех си една прекрасна мини пекинезка :wub: вече е на 6 месеца, кара 7 - ия :yahoo:
Да се похваля взех си една прекрасна мини пекинезка :wub: вече е на 6 месеца, кара 7 - ия :yahoo:
Аз също чакам люлинци да се съберем някъде,но айде да стане по-топло ;)
Публикувано: 27 January 2009 - 03:21 PM
Може събото или неделя ако има съгласни казвайте час и къде,дано да успеем,че се каним от много време (от Люлин) ;)
Публикувано: 28 January 2009 - 09:13 PM
Цитат
Може събото или неделя ако има съгласни казвайте час и къде,дано да успеем,че се каним от много време (от Люлин) ;)
Айде айде и аз искамм казвайте аз съм от модерно предградие и ми е удобно навсякъде в люлин така че казвайте навас къде ви е удобо .. йееее ще е много якоо и ще има много снимкиии .......... само да спре да вали ДАЙ БОЖЕ!