Въпроси за титли...
Публикувано: 16 February 2005 - 11:04 AM
И освен това, трябва ли да имам някакви титли от мойта страна за да тръгне кучето ми да става интер, мулти и тн..?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 16 February 2005 - 11:11 AM
Цитат
И освен това, трябва ли да имам някакви титли от мойта страна за да тръгне кучето ми да става интер, мулти и тн..?
Не във всяка държава се връчва титлата Гранд шампион.Например в Румъния,кучето трябва поне три пъти да е на първо място в клас шампиони.
Интер шампион и Гранд шампион са титли,а Мулти шампион е звание,за което не се издава сертификат.За титлата Интер шампион,дадено куче трябва да има поне един спечелен CACIB от държавата в която е регистрирано или от държавата,която е родина на дадената порода.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 16 February 2005 - 11:28 AM
Цитат
А не е ли Интер поне в три държави да е на първо място?Тоест каква е разликата между гранд и интер?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 16 February 2005 - 11:32 AM
така знам аз.....пък ивече имам два интер шампиона w)
Публикувано: 16 February 2005 - 11:35 AM
Сертификатът за Интер шампион се издава от Международната федерация по кинология,въз основа на спечелените CACIB-и,които трябва да бъдат 4 и да са спечелени поне при трима различни съдии и минимум в три държави.Тези изисквания важат за всички държави.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 16 February 2005 - 11:39 AM
Във всеки случай сериозните и общопризнатите FCI титли са Национален Шампион (Ch.Bg в нашия случай) и Интер Шампион (Int.Ch.). С известни резерви към тях може да се добави и Мулти Шампион (Mult. Ch.). Останалите титли, звания и т.н. са за шоуто и за колекционерите на грамоти и панделки. b)
Публикувано: 16 February 2005 - 11:41 AM
А мулти е в повече от една страна нали?
А въпроса ми дойде от името на кучето на аватара ми:
Gr. Ch. Argentino, Latinoamericano e Internacional
Recado Bravoure Blanche

Публикувано: 16 February 2005 - 11:43 AM
Цитат
А мулти е в повече от една страна нали?
Можеш да наречеш кучето Мулти ако е шампион поне на три д-ви а и по лесно е за изписване
Публикувано: 16 February 2005 - 11:49 AM
Извода е,че за да е Интер шампион,едно куче може и да не е шампион на нито една държава.

Публикувано: 16 February 2005 - 12:56 PM
А иначе, държавите определено се стремят да "обогатят" колекцията с титли, привличайки по този начин участници. Въпросният "латиноамерикански" шампион вероятно се ползва с титла "шампион на поне 3 държави" (май бяха три) от Латинска Америка и в такъв случай специално се връчва сертификат за латиноамерикански шампион... имаше нещо такова. Жалко, че Европа не дава подобна титла "Еврошампион" за шампион на 5-6 държави, да речем - нали тук сме по-мънички като страни, тя една Бразилия само ще глътне половин Европа за закуска...

Почивайте в мир, мили ангели!
Публикувано: 16 February 2005 - 07:20 PM
Цитат
Няма и никога не е имало.

Публикувано: 16 February 2005 - 09:16 PM
Защо не се води шампиона на шампионите гранд шампион?
Иначе големи амбиции имам да гоня, но по-важното е да ги настигна d)

Публикувано: 09 April 2005 - 10:05 AM
Цитат
Ами щом ARAMIS OD KRASA има сертификати за CH.BG CH.SR и CH.YU мога ли да го нарека Мулти шампион?

Angels chis Chihuahua kennel[br]Sofia, Bulgaria
http://vbox7.com/play:4c188668 - 03.01.2008 Арчи в Танцувай с мен 2
Публикувано: 09 April 2005 - 04:00 PM
Цитат
Чакай...
Не...
Обаче има още време за развитие! r)

Angels chis Chihuahua kennel[br]Sofia, Bulgaria
http://vbox7.com/play:4c188668 - 03.01.2008 Арчи в Танцувай с мен 2

Вход

Горе
Цитиране +