Dog.bg Форуми : Протеините

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Протеините

#21 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 March 2005 - 01:00 PM

До sheltie,
Уважаемо Шелти,уверявам Ви че съветите ми са съвсем искренни и безкористни.Те са единствено с цел да помогнат на хора които не са тесни специалисти в областта на ветеринарната медицина.Тъй като това е форум наречен ветеринарен кабинет си мисля че написаното от лекарите не би трябвало постоянно да се поставя под съмнение, да се иронизира написаното от тях и да се заяждате с тях.Би било редно с малко по голямо уважение и респект да се подхожда към написаното независимо дали Вие сте съгласен или не с това.Това е все едно Вие да сте инженер,аз да вляза във форум "инженери",да прочета нещо написано от вас след което да почна да Ви уча как се строят сгради.

#22 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 March 2005 - 01:10 PM

Това ще бъде последният ми постинг по темата, защото мисля, че излязохме от добрия тон.
Ако аз съм този, който се опитва постоянно да извършва тези действия:

Цитат

написаното от лекарите не би трябвало постоянно да се поставя под съмнение, да се иронизира написаното от тях и да се заяждате с тях.
, то очевидно говорим на различни езици. Повтарям, изразих несъгласие, което вие приемате като заяждане. Да изразиш несъгласие, като изтъкнеш свои аргументи и да поставиш някакво мнение под въпрос във форумите е нормално, мисля, че го направих с всичката си налична култура. Целта, с която съм тук, е да науча нещо повече, а не да подривам авторитета на професионалистите или не дай боже да ги поучавам.

#23 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 01:16 PM

Добре е преди да говорим да проверим.

Ето това написано от Вас е заяждане!!!
И тъй като в този форум е пълно с корифеи които разбират от всичко смятам че присъствието на лекар е напълно излишно.И за да не нарушавам идилията която цари тук се отеглям заедно с моите глупави съвети.Чао!

#24 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 01:21 PM

Цитат

До sheltie,
Уважаемо Шелти,уверявам Ви че съветите ми са съвсем искренни и безкористни.Те са единствено с цел да помогнат на хора които не са тесни специалисти в областта на ветеринарната медицина.Тъй като това е форум наречен ветеринарен кабинет си мисля че написаното от лекарите не би трябвало постоянно да се поставя под съмнение, да се иронизира написаното от тях и да се заяждате с тях.Би било редно с малко по голямо уважение и респект да се подхожда към написаното независимо дали Вие сте съгласен или не с това.Това е все едно Вие да сте инженер,аз да вляза във форум "инженери",да прочета нещо написано от вас след което да почна да Ви уча как се строят сгради.

Уважаеми докторе,не се считам за специалист по ветеринарна медицина - образованието ми е в областта на хуманитарната медицина. Изобщо не искам да поставям знанията ви под съмнение,но знаете че както в хуманитарната,така и във ветеринарната медицина има доктори всякакви.Няма да коментирам и последствията получени при лекарски грешки.Безкрайно уважавам труда на ветеринарите не само защото баща ми е ветеринарен лекар с дългогодишен стаж и е доста известен във вашите среди.Обидното във Вашето изказване беше,че сте си губили времето като давате безплатни съвети в този форум.Сега вече се надявам,че сте разбрал грешката си.Ако обаче не считате тези ваши думи за грешка,просто не пишете.Има и други ветеринари готови да дават съветите си безплатно и без да считат че си губят времето.
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#25 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 01:30 PM

В моите изказвания обиди никога към никого не е имало,а само констатации.Аз не мога да се съглася че човек отправя въпрос , отговарят му и след това следва поучителното изречение"Добре е преди да говорим да проверим."
Ами като толкова си проверил и знаеш ЗАЩО ТОГАВА ПИТАШ?
А за това че както във хуманната така и във ветерината медицина има доктори всякакви сте напълно прав с едно леко допълнение-като процент некадърните в хуманната медицина са повече.И също сте напълно прав че трябва да престана да си губя времето.Мерси за съветите.

#26 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2005 - 01:43 PM

Не мога да не отговоря на това обвинение.
Въпросът, който зададох в началото, беше: Има ли вредни влияния от високите протеини и какви биха могли да бъдат те? Тълкувам всичко изписано дотук като отговор "не, няма". С което не изразявам несъгласие.
Изречението "добре е да проверим" се отнасяше до вида протеин (растителен или животински) и качеството на дадена марка храна. Нормално е да реагираш така като те обвинят, че не храниш любимеца си качествено.
Спорът коя марка храна е най-добра е стар и общо взето нерешим, всеки има своите предпочитания. За трети път се опитвам да кажа защо изобщо го подхванах - защото изборът е индивидуален. Все още няма универсална храна.

Не виждам с какво ви обиждам, вие и вашите колеги имате цялото ми уважение, без вас не можем. Думата корифеи като квалификация използвахте вие, никой тук не се изживява като такъв, иначе нямаше изобщо да посещава форуми.

#27 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 02:04 PM

Цитат

А за това че както във хуманната така и във ветерината медицина има доктори всякакви сте напълно прав с едно леко допълнение-като процент некадърните в хуманната медицина са повече.

Предполагам,че няма да водим този безсмислен спор.Всеки има свое виждане по въпроса,а вие сигурно не сте прекъснали някоя своя операция например,за да си губите времето в тоя форум.
Желая ви успех!И както надявам се добре знаете,не всичко е пари в този живот!
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#28 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 05:19 PM

"не всичко е пари в този живот"-тези думи казани от устата на хуманитарен лекар будят в мен искрен смях-Във всички анкети за меркантилност и корупция Вие сте на първо място!

#29 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2005 - 05:25 PM

Боже, човек, колко конфронтации създаде за нула време!
Минавам на ти, за да разчупя леда, тъй да се каже.
Тук сме се събрали любители на кучета - кой с дългогодишен опит, кой с успехи на ринга, кой с медицински познания, кой с фотографски умения, кой млад, кой стар, но всички: с любов.
Ако имаш желание да си губиш времето на това поле, карай се, защитавай си позициите, говори, не си тръгвай.
Ако ще човъркаш добронамерените хора с всевъзможни професии по повод всяка тяхна дума - помисли отново.
Поздрави.

#30 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 05:29 PM

Аз не човъркам никой,ти си прекалено пристрастна за да прецениш правилно ситуацията,но няма да оставя без коментар думи казани за мен.Ако ми извадиш поне едно изречение с което съм обидил някой ще ти подаря един чувал суха храна по твой избор

#31 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2005 - 05:45 PM

Виж, просто във всяко обобщаващо изречение като моето "добре е да проверим", до това на Шелти - "не всичко е пари" ти виждаш оценка на професионалните си качества.
И двете изречения, казани от нас, не могат да бъдат приемани сериозно, защото не се познаваме и ... няма как да те оценяваме като професионалист, можем да те оценяваме само като събеседник.
За обида говорехме в детската градина. Професионалистът не се обижда, той си прави изводи.
Няма да вадя твои цитати, които да наричам обиди.
Тук сме заради кучетата. Ще се радваме и ти да си с нас, без нападки.

#32 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 05:56 PM

Цитат

"не всичко е пари в този живот"-тези думи казани от устата на хуманитарен лекар будят в мен искрен смях-Във всички анкети за меркантилност и корупция Вие сте на първо място!

Нещо май не ви издържаха нервите и започнахте с обидите.Успокойте се и както обещахте не си губете времето.Освен това никъде в моите изказвания не сте прочел обвинения за корупция и меркантилност към хората от вашия бранш.А дали има такива хора между вас,вие най-добре си знаете.Добре ще е да запазите добрия тон.
Вашите изказвания относно хората занимаващи се с хуманна медицина за мен са обидни.Е,в такъв случай чакам чувала с храната. l) l) l)
User's Signature

#33 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 06:01 PM

Отново грешиш-мен въобще не ме интересува Вашата оценка за моите професионални качества просто защото не сте наши клиенти ,а сте едни хора с които си говоря в някакъв форум.Аз не се обиждам от вашите реакции спрямо написани от мен неща,просто искам да разберете че когато се каже нещо от вас за мен,аз имам право на отговор независимо дали той Ви харесва или не без да е нужно да ме поучавате като някоя учителка за какво точно е този форум,и колко важни са парите в тоя живот.Като толкова много искате да запазите добрия тон променете вашия начин на писане,защото ако чете човек ще каже че във форума е влязъл най големия скандалджия а видиш ли останалите всичките в бяло.Е не е точно така.

#34 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 06:04 PM

Е ти може да се обиждаш и от това че вънка не вали,но това не значи че печелиш.Чувала веднага идва при теб ако ми кажеш с какво лично теб съм обидил.Не може да те обиждат общопризнати истини.

#35 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 06:23 PM

Цитат

Е ти може да се обиждаш и от това че вънка не вали,но това не значи че печелиш.Чувала веднага идва при теб ако ми кажеш с какво лично теб съм обидил.Не може да те обиждат общопризнати истини.

Докторе,ти не разбра ли че не можеш никого да съблазниш с твоите чували,а да не говорим че никой няма желание да опира до твоите услуги.Ти сам започна да се изявяваш тук,без никой да те е молил.Ако не ти е приятно,знаеш какво трябва да направиш.Аз лично няма да те нападам по начина по който го правиш ти,защото достойнството и възпитанието не ми го позволяват.Желая ти да имаш повече пациенти от които да изкарваш много пари и да просперира клиниката ти!Дано тогава спреш да атакуваш хуманитарните специалисти до чиито услуги със сигурност си опирал,ама тогава явно не са били корумпирани l) .
Бъди жив и здрав и се старай да подаряваш повече щастливи мигове на хората и техните домашни любимци!
User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 06:51 PM

Напротив,бяха и то на доста високи тарифи за качеството което предложиха.А ти не се вживявай в ролята на народен трибун и да говориш от името на всички кой от каквои услуги има нужда. Теб също най вероятно никой не те е молил да се изявяваш тук и доколкото усещам ти е доста по неприятно от колкото на мен така че нали знаеш какво трябва да направиш.

#37 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 07:02 PM

Аз не съм народен трибун,ама май и ти не си всезнаещ за какъвто се мислиш.Смятам да прекратя комуникацията с теб,не защото нямам аргументи,а защото не желая да се принизявам до нивото ти.Жалко че пред името ти стои "доктор".Съжалявам и хората,които поверяват здравето на кучетата си на теб.
Ако си достатъчно компетентен щеше да пишеш по темата,а не да се чудиш с кого да се заядеш.Явно ти липсват пациенти и си уплътняваш времето тук, в безсмислени спорове.
User's Signature

#38 Потребителят е офлайн   др Цветан Стефанов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 07:09 PM

Ами аз съм излязъл поне с името си докато ти- доктора /ако си въобще такъв/си се скрил под някакви анонимни прозвища и не смееш носа си да подадеш-защо ли,май те е страх от нещо?

#39 Потребителят е офлайн   anita_ff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 07:22 PM

Ужас.....
Кво става тука? Това ветеринарния форум ли е или забавачница за бъдещи ветеринарчета?? Малееее! Лудница!
Докторе, ако пишех постинги като твоите (заядливи, дребнави и леко безсмислени) щеше да ме е срам да си напиша името...
Това, вече може да го приемеш като заяждане, прилича много на такова но е само един поглед на това в което си превърнал ветеринарния форум на саита. По- добре отивай да си вършиш работата, нали имаш много?
Айде със здраве!

И да, знам, че веднага ще ми отвърнеш в типичния за теб тон.Няма да ти обърна внимание, казвам ти го от сега.

#40 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2005 - 07:26 PM

Аз уважаеми ,никъде не твърдя че съм доктор l) l) l) .А ти като си доктор,да не би да променя нещата свързани с нивото на културата ти l) l) l) .По-важното е че си готов да нападаш,без дори да си се заинтересувал кой стои от другата страна l) l) l) .Това не говори добре за теб.Аз безкрайно се радвам,че не те познавам! l) l) l) Мен ме познават хора в доста европейски страни и дори и да не ти се вярва,тези хора търсят моите съвети.Ти си само един от многото.......слагащи ваксини и известни само на роднините си.
Чаоооооооо!
User's Signature

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни