Dog.bg Форуми : Обучение на кучета в Пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на кучета в Пловдив Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   jujkavn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 June 2008 - 08:36 AM

Здравейте, приятели!
Имам кученце на 3 месеца и от деня, в който го взех знаех, че ще дойде момент, в който то ще се нуждае от добра подготовка. Прочетох тази тема и съм очарована от това, което пишете! Максуел ми е като мое бебче и за него бих направила всичко,за да се чувства добре и да е в отлично здраве. Живея в град Варна. Търся ли търся училище за кученца, но така и не намирам.. и ето на какво се натъквам :) От Вас разбирам, че Галя е добра към животните и знае как да се отнася с тях. За мен това е достатъчно.
Исках да попитам, наистина ли обучението е 5 месеца? Жаланието ми да дойда и да поверя кучето си в нейните ръце, знаейки, че ще получи най-доброто, е огромно! Но вероятно 5 месеца няма да мога да остана в Пловдив, предполагам 1-2 максимум ще мога да отделя.. Има ли възможност за обучение с по-чести срещи, за да мога да се вмъкна в групата? МНОГО искам кученцето ми да получи най-доброто, защото Макс е най-прекрасното животно и аз не мога без него и неговата любов! Ще се радвам изключително ако получа отговор, а ако можем да измислим нещо ще е просто невероятно  :blink:
Искам да добавя, че съм наясно с основните неща, като за начало, че кученцето трябва да е над 6 месечна възраст  :blink:

#22 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 10 June 2008 - 12:25 PM

Колкото за възрастта тя е чудесна за започване на обучение,възможности за  обучение за по- кратък период също,просто ще се проведът повече занимания седмично.Остава само желанието от ваша страна.Ако искате свържете се с мен на тел-0885 612 818 или 0896 766 125
User's Signature

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 15 June 2008 - 01:08 PM

На колко месеца кучето може да отиде на училище за кучета и става ли за английска кокерка?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 15 June 2008 - 02:20 PM

С мотивиращите техники,с които работя ,обучението може да започне след навършване на 3м.Породата няма значение,важно е ,кученцето да е социализирано,да не е притеснявано с корекции за неща,които още не знае.Добре е да има нормален двигателен режим и наи-важно-добра връзка със стопанина си.Другото е любов ,желание и труд.Успех.
User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни