Свински уши
Публикувано: 07 November 2007 - 12:26 AM
Публикувано: 07 November 2007 - 12:34 AM
Публикувано: 07 November 2007 - 11:58 AM
Та така, зависи колко често даваш. Както виждам твоето куче е малко, затова веднага питам, намаляваш ли и дневната дажба като даваш уши? По принцип свинските уши, нищо че са пушени, са доста богати на мазнини, значи трябва СЕРИОЗНО да намаляваш дневната дажба на кучето ти, ако и даваш цяло ухо при положение, че тя е от малка порода.
Друг проблем може да е точно което Anelly написа, заради високото ниво на мазнини, някои кучета получават стомашно-чревни проблеми, повръщане или диария. За тях е ясно, че не трябва да се дават. При твоето не е така, значи може понякога да получава такива деликатеси. ;)
Като цяло, защо не и даваш по-рядко и то малки парченца? Счупвай ухото на две примерно и и давай половинката по веднъж на седмица или два пъти.. Но не и давай прекалено често. Това че обича, не значи че трябва да се тъпче с тях дори да не и създават проблеми..
А да, и внимавай от къде ги купуваш!
Публикувано: 07 November 2007 - 01:56 PM
Публикувано: 07 November 2007 - 03:08 PM
Публикувано: 07 November 2007 - 08:00 PM
Публикувано: 07 November 2007 - 09:00 PM
Цитат
Ами за мазнините, поне тези които има тук по магазините, а доколкото знам и в С. Америка- не са обезмаслени. Следващия път ще погледна на пакетчето какво пише.
А за кокалите, ако говорим за тези:

Това е от говедо мисля или вол, все тая, аз не мога да преведа "bovin" и да ме убие човек :D, но не е свинско де.
Публикувано: 07 November 2007 - 10:00 PM
Публикувано: 14 December 2007 - 03:49 PM
Аз дисега не съм видяла куче, което да не обожава свински уши. Сигурно съществуват и такива, ама не съм ги видяла, нито чула за тях ;D
Колкото и да е странно, моят всеяден голдън не е особен фен на тези уши :-, гризка ги по малко, но повече ги разнася из стаята.
Публикувано: 14 December 2007 - 08:45 PM

Публикувано: 17 December 2007 - 11:37 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!