Цена на Дого Аржентино
Публикувано: 24 November 2007 - 10:51 AM
Здравейте. Имам женско Дого на 4 години и искам да си купя едно малко мъжко. Колко горе долу срува малък жъжки с хубаво родословие в българия и в румъния например, тъйкато разбрах че там имало хубави развъдници и е близо. Не говоря за куче на което цялото му родословие са шампиони но все пак да са някой от известниве кучета и да имат някоя друга титла.
Публикувано: 24 November 2007 - 03:28 PM
Преди 4 години (ако сте сигурни за името на майката), само една Сара имаше кучило. Въпросната Сара живее в Овча Купел 1 и имаше малки от Ел Торо де ла Пако Каса. Но поради финансови затруднения собственичката извади родословия само на 2 или 3 кученца.
Публикувано: 25 November 2007 - 03:11 PM
Цитат
Все пак някой имали предства в какви граници варират цените.
За всяка отделна връзка цените са строго индивидуални ( като понякога има и допълнително споразумение било то устно или пимено)
Едва ли някой тук би коментирал публично цени .
Затова като си избереш някоя предстоящя връзка трябва да се уговориш с собственика на женската !
Друг вариант е някой да ти отговори на лични ;)

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 03 December 2007 - 02:17 PM
Цитат
Преди 4 години (ако сте сигурни за името на майката), само една Сара имаше кучило. Въпросната Сара живее в Овча Купел 1 и имаше малки от Ел Торо де ла Пако Каса. Но поради финансови затруднения собственичката извади родословия само на 2 или 3 кученца.
Аз имам Дого Аржентино на 4 години и баща му е Ел Торо де ла Пако Каса и само 2 кутрета бяха регистрирани - мойто и 1 друго(мъжко) ... но майката се казва Глория... :rolleyes:

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +