Хъскита и вълци
Публикувано: 06 March 2008 - 03:05 PM
Да, много хора имат тази представа, но специално хъскито и маламута държат различно опашките си. Особено в движение много от хъскитата държат опашката вирната нагоре, а други по продължение на гръбната линия. Не я отпускат надолу, (това не е нормално за хъски) има и такива, които я завиват на сърп над гърба. Според стандарта опашката на хъскито не трябва да допира гърба или да се завива от едната страна. Когато наблюдаваш хъскита с правилни опашки, които се разхождат свободно, рядко ще видиш завити опашки. Завиват ги над гърба предимно, когато се перчат и се правят на важни, и когато се радват. При работа във впряг всички опашки са надолу, рядко можеш да видиш някоя по-вирната. Разбира се, че не са като опашките на вълка, но в никкъв случай не са и като на маламутите. Повечето северни породи са със завити опашки, но за хъскито това не е норма по стандарт, не че не може да се случи. Такива кучета ги наричаме кучета с "лоши опашки". Развъдчиците никак не ги предпочитат.
При маламутите опашката често поляга на гърба или се носи завита отстрани, доста е различна от тази на хъскито, не само по начин на носене, но и по окосмяване.
Ето малко видео от представяне на хъскита и маламути, разликата в опашките е очевидна.
хъскита
маламути
При маламутите опашката често поляга на гърба или се носи завита отстрани, доста е различна от тази на хъскито, не само по начин на носене, но и по окосмяване.
Ето малко видео от представяне на хъскита и маламути, разликата в опашките е очевидна.
хъскита
маламути

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 22 April 2008 - 09:43 PM
Алба

Прилича ми на вълк.
Прилича ми на вълк.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 23 April 2008 - 07:11 AM
Не само на тебе.... ;D Наистина си прилича..., и то МНОГО :o
Красавец/ красавица :wub:
Красавец/ красавица :wub:

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 02 May 2008 - 03:03 PM
http://www.youtube.c...feature=related
Всички снимки в клипчето са страхотни, но онази с бебето ме зарадва особено много ;D ;D
Всички снимки в клипчето са страхотни, но онази с бебето ме зарадва особено много ;D ;D
Публикувано: 05 May 2008 - 04:08 PM
Страхотни са!
Усмихнат вълк:

И наполовина вълчо:Р
Усмихнат вълк:

И наполовина вълчо:Р

Публикувано: 28 May 2008 - 04:27 PM
Едно поздравче от мен: http://vbox7.com/play:e350250c Дано ви хареса! :blink:
Публикувано: 06 June 2008 - 09:45 PM
Много ми хареса, браво !!!
И темичката е страхотна.
И темичката е страхотна.