Публикувано: 08 January 2012 - 12:11 PM

Публикувано: 08 January 2012 - 12:42 PM

Публикувано: 08 January 2012 - 01:11 PM
 ShiBumi_GirL, в 08 January 2012 - 12:42 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 08 January 2012 - 12:42 PM, написа:

Публикувано: 08 January 2012 - 01:34 PM

Публикувано: 08 January 2012 - 02:08 PM
 а за г-н Симеонов не знам какво да кажа въпреки всичко той си продължава да пише каквото иска и пуска снимки на НОК-овете точно тук, а това не е мястото за тази порода
  а за г-н Симеонов не знам какво да кажа въпреки всичко той си продължава да пише каквото иска и пуска снимки на НОК-овете точно тук, а това не е мястото за тази порода   

Публикувано: 08 January 2012 - 02:10 PM
 Че то администрацията ако запретне ръкави и започне да прочиства всичко излишно,което не е по темата и според правилата,какво ще остане..Всеки втори пост-в коша.И за моралните ценности си в грешка. Морала на плюещия с какво е по висок от морала на оплютия,та ако ще той трижди да си го е заслужил.Плюй,но...на земята,направи калчица, намажи с нея очите на слепия,и му кажи-отиди се умий.Той ще отиде,ще се измие,и току виж-прогледнааал
 Че то администрацията ако запретне ръкави и започне да прочиства всичко излишно,което не е по темата и според правилата,какво ще остане..Всеки втори пост-в коша.И за моралните ценности си в грешка. Морала на плюещия с какво е по висок от морала на оплютия,та ако ще той трижди да си го е заслужил.Плюй,но...на земята,направи калчица, намажи с нея очите на слепия,и му кажи-отиди се умий.Той ще отиде,ще се измие,и току виж-прогледнааал Та така..Иначе и ти,и аз ,и всеки друг сме изписали много неща,които нямат общо с тема,раздел и т.н,дори и с тези си постове го доказваме,ама никой не ще да се самобичува,все чуждото ни е трън в очите.Човекът Симеонов само разви темата,разшири я,какво толкова-хъскита,вълци,нокове-нали все за животни става въпрос,не намесваме мерцедеси и Шанел
Та така..Иначе и ти,и аз ,и всеки друг сме изписали много неща,които нямат общо с тема,раздел и т.н,дори и с тези си постове го доказваме,ама никой не ще да се самобичува,все чуждото ни е трън в очите.Човекът Симеонов само разви темата,разшири я,какво толкова-хъскита,вълци,нокове-нали все за животни става въпрос,не намесваме мерцедеси и Шанел 

Публикувано: 08 January 2012 - 04:06 PM
 stefan:), в 08 January 2012 - 11:03 AM, написа:

Публикувано: 08 January 2012 - 04:23 PM
 Saika, в 08 January 2012 - 04:06 PM, написа:
Saika, в 08 January 2012 - 04:06 PM, написа:

bianka11m1.jpg
 bianka11m1.jpg bianka11m6b.jpg
 bianka11m6b.jpg stock-photo-2783113-yawning-white-husky-dog-in-the-snow.jpg
 stock-photo-2783113-yawning-white-husky-dog-in-the-snow.jpg stunning_white_husky_by_welshtwilight-d31u6hn.jpg
 stunning_white_husky_by_welshtwilight-d31u6hn.jpg

Публикувано: 08 January 2012 - 07:07 PM
 поне за мен, ако не за друг и аз на моята и викам на шега - полярната вълчица хахахах
  поне за мен, ако не за друг и аз на моята и викам на шега - полярната вълчица хахахах