Цитат
Цитат
Интересно кога е сниман на фотографията, която си постнала. Питам, защото намирам разлика между нея и кучето от клипа. Дори на моменти си мисля, че са различни животни. И какво разбираш под 1/3 маламут - 2/3 вълк.
със сигурност не е Джед, там животните са много повече вълчи от него. на снимката, той си е куче на вид. Аз съм гледала "The Thing" мноого отдавна и в смътните ми спомени все си мисля, че е било хъски.
Finve х много хъскита играят ролите на вълци също, но аз мисля че на външен вид хъскито е по близко до маламута, не заради размерите, а зарати типа конституция. Маламутите са по-масивни, докато вълците са доста по-сухи общо казано.
А инае вероятно Finve иска да каже 1/4 маламут
Информацията за Джед е много малко, интересът идва по-късно, когато той умира - преди 7 години мисля, че беше. Може би наистина кучето от снимката, да не е това от клипа... вярно, че Джед е имал много дубльори - няма точна информация кой точно е Джед... Много е малко информацията за него, само като роли във филмите, а кога е роден, кой е развъдчика - няма нищо. Не споря и за процентите маламут-вълк в кръвта му - просто така пишеше в един от американските форуми, вече не мога да кажа в кой точно.
А за ролите на маламути като вълци - и това, че маламутите са по-масивни, а вълците - по-сухи - някъде четох, че специално са държали на глад маламути, които ще играят вълчи роля, за да измършавеят и заприличат повече на вълци... Опитното око веднага ги разпознава, но обикновеният зрител - май не, така че могат да го заблудят.