Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 29 January 2009 - 09:26 PM
Цитат
Публикувано: 30 January 2009 - 03:10 PM
Цитат
Безценно...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 January 2009 - 03:14 PM
Цитат
Цитат
Безценно...
О, Богове... :rolleyes:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 30 January 2009 - 04:56 PM
"varko написа:
"sad eyes написа:
;D

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 30 January 2009 - 07:47 PM
Това сигурно е писано от 10 годишно детенце,което олицетворява глистите с дъждовни червеи хахаха :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Rottweilers love to be your No 1 :)
Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!
Публикувано: 31 January 2009 - 11:17 AM
Цитат
:rolleyes: Клас изкривени зъби.... ;D
Публикувано: 31 January 2009 - 06:41 PM
Цитат
Цитат
^_^ според мен всички къчета са хубави ;D
Цитат
Цитат
Цитат
Сладкиш бонбонест. Малко сладко кексче. Сладолед полят с карамел.
;D
^_^
Трябва да питаме бащата за рецептата, че ми изглежда вкусно ;D

Don`t contemplate life, live it.
Публикувано: 31 January 2009 - 09:43 PM
Цитат

Публикувано: 31 January 2009 - 10:29 PM
Цитат
Следва мой пост
Цитат
И после ...
Цитат
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Публикувано: 01 February 2009 - 08:52 AM
Цитат
Цъ. Не моЙе...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 February 2009 - 08:54 AM
Публикувано: 01 February 2009 - 08:43 PM
Цитат
Шетланд пони.Мечта ми е да си взема и на пролет ще си внеса 5,6 кубилчици и едни жребче.Ще се опитаме да ги развъждаме.
Наскоро бях при приятел и той има една кубила и един жребец от аржентинската порода ФАЛАБЕЛА.
Височината при тях е до 70см. максимално.
Истински и много красиви кончета.
надушвам нещо кубинско тука ;D