Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 13 March 2008 - 11:00 PM
Цитат
май ги ядат без домати :meche:

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 March 2008 - 11:52 AM
Цитат
Цитат
май ги ядат без домати :meche:
Kакъв точно ти е проблема, че ме цитираш? И какъв е проблема на израза, който въщност е доста популярен.И кой ти дава право да ме цитираш така бецелно тук? Какъв е смисъла,който искаш да вложиш - поясни.
Публикувано: 14 March 2008 - 12:11 PM
На популярния израз словоред, а от там - и смисъл, са малко по-други: "Не ям доматите с колците!"

Публикувано: 14 March 2008 - 02:28 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 03:54 PM
Как може да не приемаш шегата и да се впрягаш толкова ;) та това е форум всеки допуска грешки и както каза gabipap израза може да е популярен,ама така както го написа ти е доста смешен и заслужава да е в тази тема ;D аз лично се смях от сърце :sarkastichen:
А и до колкото знам няма правила,че не може да бъдеш цитирана в рамките на нашия форум ако не ти харесва кажи на админите да махнат опцията "цитат" ;)

Публикувано: 14 March 2008 - 03:57 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 09:33 PM
Ма щом е друго и не е весело да поплачем
"кой ти дава право" ХАХАХАХА, май верно си се вързала яко, остави си поне малко чуство за хумор :rolleyes:
п.с. тук всичко се цитира с цел, а не безцелно, виж заглавието на темата

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 March 2008 - 10:40 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 March 2008 - 11:58 PM
Цитат
"кой ти дава право" ХАХАХАХА, май верно си се вързала яко, остави си поне малко чуство за хумор :rolleyes:
ok нека така да бъде,само бъдете по обективни в модерирането
Публикувано: 15 March 2008 - 12:12 AM
Цитат
Цитат
жена, критическата ли те притисна???
ДОбре де, не ти ли е кофти да омазваш всички теми? Нямам идея какви са ви проблемите, ма тъпо ...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 March 2008 - 08:50 PM
Цитат
«
Имам чувсто че днес отока е по малък.Дремаж му правиха преди два дни вчера пак.Вече не събира течност, а е твърдо.Очаквам скоро време да изчезна напълно.На нас също ни казаха че не е добре да рзтриваме също и да го пипаме. Благодаря все пак има нужда и от второ мнение!

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 19 March 2008 - 01:03 AM
Цитат
Цитат
;D