Грешка - човешка?! (бисерчета)
Публикувано: 13 September 2008 - 07:12 PM
БРАВО, insomnia ;D Умно момиче, наистина :palec:
Публикувано: 13 September 2008 - 07:32 PM
Цитат
:rolleyes: Да, след като модератора се е намесил. Наглост е да твърдите, че не сте писал това, което съм цитирала по-горе! Измислила ли съм си го, според Вас? :-
Модератор не е редактирал поста ми.
Когато някой се обръща на /Бе с кво ме занимаваш / трябва да си подложа и другата буза така ли ?
Организатор на кучешки борбш , лъжец и т.н.
За вас първопричината и началото не са важни .
Бе с кво ме занимавате пффф
Лека Ви вечер .
Публикувано: 14 September 2008 - 07:39 AM
Аз да си призная една грешка, преди някой друг да я е видял ;D
Цитат
Поне вече не се блъска в легла и гардебори де ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 08:53 PM
Цитат
Това са едни от най "яките" мишоци супер мънички и слaтки са не хапят не меришат и са любвеобилни ;)
дай снимки Мъни снимай ги до монета от 1 лв за да видят какъв им е размера
дай снимки Мъни снимай ги до монета от 1 лв за да видят какъв им е размера
изключително слатички са,и най хубавото е ,че не се усеща никаква лоша меризма ;D
Публикувано: 17 September 2008 - 05:29 PM
Цитат
Здравей, ако ни приемеш нас :) Но не гарантирам че нашето е чистокръвно :) и все пак виж галерията ни :)
На 10 месеца и половина сме, случайно го взехме, прилича много на бяло НОК. ;D
Не,... сега сериозно, търсим си жена, моля ако някой прояви интерес нека да пише тук, нещата са сериозни тъйкато мъжкият нагон е много силно проявен и в противен случай ще трябва да го кастрираме за да не се мъчи животинката. :(
На 10 месеца и половина сме, случайно го взехме, прилича много на бяло НОК. ;D
Не,... сега сериозно, търсим си жена, моля ако някой прояви интерес нека да пише тук, нещата са сериозни тъйкато мъжкият нагон е много силно проявен и в противен случай ще трябва да го кастрираме за да не се мъчи животинката. :(
:rolleyes: :huh:
Публикувано: 17 September 2008 - 09:14 PM
Цитат
..., що не ги обедини модернатора!!!!
Това ми хареса. :blink:
Публикувано: 20 September 2008 - 07:46 AM
Цитат
Всичко е толкова просто-сядаш на 1 компютър написваш с латиница породата и виждаш -papy for sell-харесваш си родословна линия в някой реномиран развъдник/виж за породата кои р-ци са актуални / и пращаш съобщение ,запознаваш се пращаш парите ,уговаряш пътя или отиваш да го вземеш .Тва е .
B)

Публикувано: 21 September 2008 - 11:41 AM
Цитат
Апел за добрата ти работа...и за да не стане като реклама,просто едно голямо-Браво :wub:
Някой обича да използва сложни думички, ама не знае какво означават... ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com