Dog.bg Форуми : Грешка - човешка?! (бисерчета)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Грешка - човешка?! (бисерчета)

#801 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 November 2008 - 09:23 PM

Цитат

ние обожаваме хъски,самоед и японски хин но от изброените породи хъси наи много :wub:

Ние, така, нали разбирате...  ;D
User's Signature

#802 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 November 2008 - 04:45 PM

Цитат

renshi здравей за въпроса за кучегон специалисти казват че кучегона може да не повлие в/у стръха,а аграсията на кучето и да се настърви още повече и не само върху кучето,а и върху теб да се нахвърли,и аз го замислях варианта с кучегона тъй като преди 4 месеца ни нападнаха едни улични помяри и замалко да разкъсат Ърни (болонката ми) но се утърва само с окъснато голямо (колкото 1 левче) пърче кожа и доста дълбоко.И се замислям за някакъв спрей но не знам вече  :(
Успех и дано да не ви се случват такива нападения,поздрави  :blink: ;)

то нови изречения, то правопис, то нещо...
User's Signature

Качена снимка

#803 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 06:23 PM

Цитат

абе хора,колко пъти казах че пами никога,ама никога не е била моя?колко пъти трябва да обяснавам едно и също?кое куче съм взела за мен и после съм дала?не разбирам защо на всяко мое мнение ме нападате?какво толкова съм направила?,извиних се за лъжата за пами и готово!вие ми говорите се е едно съм имала 200 кучета и като не ми харесват ги махам  :o стига де,или ме оставете да пиша в форума и не ме нападайте,или ми кажете колтурно да се махна от форума защото на вас не ви е на кеф!казвате и се махам само чакам да кажете.някой модул да каже и готово! :huh:

Еее айде най-после някой модул да каже на това дете, че не му е мястото тук...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#804 Потребителят е офлайн   mitoxond Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 November 2008 - 10:07 PM

Цитат

Цитат

някой модул да каже и готово! :huh:

;D  ;D
наистина страхотно попадение!

#805 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 10:26 PM

Цитат

Цитат

Цитат

някой модул да каже и готово! :huh:

;D  ;D
наистина страхотно попадение!

Ей, миналата година учихме за модули на числа  ;D
User's Signature

#806 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 November 2008 - 10:55 PM

Цитат

Здравейте имам проблем с кучето ми отскоро е разгонено днес изчезна после, привечер се върна мръсен ,бит и миришещ.

Не казвам коя асоциация направих от това. Който се сеща - значи е дорасъл.
Деца, има време, ще научите простотиите на големите и вие, някой ден.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#807 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 10:25 AM

Гинес за най-дълго изречение :->), мисля, че и за грамотност също може да отнесе една наградка:

Цитат

Здравейте господа, значи да взех си ротвайлерче, мъжкарче, мнгоо е сладак, много е игрив, баща му е внос от гермаснкия саюз за запазване и чисто развъждане на породата, майка му е от швейцария, сущо чиста порода, но имам , няколко въпроса, относно вазпитаването и отглеждането на тази порода, също имам и някокло проблема и много въпроси.Значи, на 45 дена е , и ми се друвчи, но като му кажа нее, спира,нормално е да е зул, другоо, аз живея със съквартиранти, и единия, ми дразни кучето, играе се с него, глези го, а аз съм по строг с него, и то започва да ме отбягва, когато види вупросния съквартирант се радва, сякаш е видяло майка си, а мен сякаш ме няма, а аз му давам храната, другоо, той е в банята и се купе, а то скимти да излезе от при мен, за да отиде при него, аз не го бия, играя си с него, давам му храната, но понякога сум малко по строг, искам да му покажа кой е 6ефа, а оня го глези, дава му храната, която сум му приготвил за сутринта, а не трябва, вика му Рамбо, а аз му се карам, а той го приема за базик, аз му викам че точно сега е момента когато си запомня името, и не трябва да му се вика по друг начин, но той не спира, Значи кучето се казва Данте, запомни го, но оня не спира да му вика Рамбо, и днес като му каза рамбо то отвърна, а аз превъртях, хора какво да правя, за да му покажа кой е господаря, ее искам да се среща и с хора, за да нее опасен, но искам да знае, кой точно е човека който да слуша, е вярно че е още малак, на 45 дена, ноо мисла 4е сега е момента да свикне с мен, и друго, по някога е много агресивен, румжи, хапе със сила, 4етох 4е не трябва да се бие, а само да му викам НЕ, до някаде има ефект, ноо не напълно, кажете споделете, с две думи, какво искам, Искам да знае че храна има и получава само от моите ръце, тогава, когато аз кажа, искам да знае кой е господаря, кого да уважава повече, кой да доминира, а това в случея да съм аз, как да се справя с агресивността му, дайте начини, и какво да направя че да уважава повече мен, да знае кой сум аз и кой е суквартиранта ми, значи единствения начин е , да спра котактите му с него, но когато сум оп цял ден на работа, а той нее, не знам какво прави с кучето, но има вариант, да го взимам за през деня, смен на работа , и да го държа затворено в колата, питам може ли така, от 8 сутринта до 17 следобяд да е в колата, само и само да нее при тоъа глупак, вкъщи, аз на обяд и през кафе почивките ще си ходя да го виждам, но може ли това да се приеме като вариант, да го отчужда от тези контакти. мерси предварително. пишете моля ви.

User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#808 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2008 - 11:43 AM

Определено!  ;D :rolleyes:
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#809 Потребителят е офлайн   sad eyes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 12:51 PM

Цитат

и какво да направя че да уважава повече мен, да знае кой сум аз и кой е суквартиранта ми..... само и само да нее при тоъа глупак, вкъщи....

Тия двамата как съжителстват изобщУ  :sarkastichen: Аз предлагам направо да вземат да сЪ отчуждят,'щото ще страда кучето от цялата работа B)

#810 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 01:40 PM

Цитат

Цитат

и какво да направя че да уважава повече мен, да знае кой сум аз и кой е суквартиранта ми..... само и само да нее при тоъа глупак, вкъщи....

Тия двамата как съжителстват изобщУ  :sarkastichen: Аз предлагам направо да вземат да сЪ отчуждят,'щото ще страда кучето от цялата работа B)
Най-трагичното е, че съм чела подобни постове, писани от жени, по отношение на съпрузите им...
User's Signature

#811 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 November 2008 - 01:43 PM

Цитат

:o  не е редно да не мъ пука на никои за зивотните които са изму4жани боже немога да повярвам как не им е зал да ги измъ4ват :-

Муааааааааааааахахахааа
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#812 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 08:24 PM

Цитат

Цитат

Къде точно в София ще се проведе изложбата?
Където и да е ,налага се да участвам .

Ние питаме и ... пак ние отговаряме  ;D
User's Signature

#813 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 08:30 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Къде точно в София ще се проведе изложбата?
Където и да е ,налага се да участвам .

Ние питаме и ... пак ние отговаряме  ;D

Налага му се на човека, какво сега?!  ;D
User's Signature

#814 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 09:26 PM

Ето и една от любимите ми потребителки

Цитат

-нашият стомах не е пригоден да смила месо.При попадането на месо стомахът се бори няколко дни,за да смели месото,докато последното вече се разлага и трови организма,в резултат месото не се смила напълно и по стомаха се отлагат неубособени мазнини които са предпоставка за рак.

Амин. Скоро не бях чела по-голяма глупост. Дет' се вика- "кърти мивки, извозва бетон и пясък, лепи плочки, вкарва коня у ряката и избива рибата барабар с водолазите". Култово просто, трябва да го хакна в папка с бисери.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#815 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 09:36 PM

Цитат

Някой от по-възрастите може ли да ми помогне, имаме да питаме бабите си какви трудности са имали кагато са били млади, понеже чакам мойта баба да си говорим по скайп, но разбрах че си е отишла на село и не си е взела телефона, пък и незнам кога ще се върне, помагайте

Не знам едно врема какви проблеми са имали бабите, но сега определено явно нямат проблем с мобилните телефони и скайп. Чак мило ми стана.  :blink:
User's Signature

#816 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2008 - 10:07 PM

Строг, но справедлив мод, който е написЪл, че не харесва лъжците и определя кой ще пише и кой не:

Цитат

Ако това което си написъл е вярно ще имаш правото да пишеш тук , ако ли не то със сигурност ще намериш и друго място за писане . Лъжците в този форум не се толерират. Ако си излъгал няма да можеш да посещаваш форума за истинските стафове.

Мод, който не обича Убидите:

Цитат

От МОД

Това е клубен форум на БККАСТ член на БРФК  и FCI.
Сбъркал  си форума.
Така че ако обичаш без убиди и нападки тук
.

Оооооо, мой федерацийййййййй!

Цитат

На каква цена е купено кучето на приятеля ти и за каква цена си представяш че можеш да купиш ИСТИНСКИ аст с родословие което се признава от Всички федераций по света 

Разликите във Федерацийте е че на Световни на  FCI  УЧАСТВАТ ПО 22 000 КУЧЕТА от всички породи  И ОКОЛО 400 СТАФА ,  А на други федераций родословието  на АСТ е съставено от лоши - некачествени  кучета на FCI  и на техни световни се събират по 500 -650 кучета от ВСИЧКИТЕ техни  породи ,

Пояснение обикновена международна изложба в Сърбия , Белград събира около 1100 кучета от вс.породи , Полша - 6000 кучета , Германия 5500 кучета и т.н.

ПП - Мой кучета са участвали във 23 - 24 Европейски държави в над 200 изложби .Участието на изложба е около 40- 60 евро за едно куче , без път  и т.н.

Ехххх, модове...
User's Signature

#817 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 02:01 PM

Цитат

Честит имен ден Ани!Да си жива и здрава.Весело прекарване на празДника. :wub:

Айде честит празДник на всички!  :wub: ;D

#818 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 07:44 PM

Цитат

Онзи ден майка ми води Фабела навън да се изпишкват....

Ама и двете ли...  :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#819 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2008 - 11:08 PM

"..... написа:

", в ,,,,, написа:

"**** написа:

Що пък гнусен?Аз например обожавам мишки 8-)
А и тва за змиите не е верно.В америка не се продава 'жива храна',т.е. за змии се предлагат замразени мишки. :D

Змиите виждат предимно в топлинната скала, демек не могат да видят нищо което е студено ^^

тоест, една пепелянка трябва да си чука главата във всеки камък, като шета по планината?

От друг форум е, ама ме разсмя...
User's Signature

Качена снимка

#820 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 November 2008 - 08:17 AM

Цитат

Цитат

Онзи ден майка ми води Фабела навън да се изпишкват....

Ама и двете ли...  :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Явно да - пести се вода, хартия...
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни