Колко голямо трябва да е кученце на 2 месеца и половина? (Може и на 2, може и на 3, може и да ми дадете сайт, където е обяснено за растежа на малкото кученце през първата година примерно ... )
Парис е женско хъски на 2 месеца и половина. Висока е около 33см и тежи около 6кг. Не съм много сигурна с мерките, тъй че може да е +/- 1см и да е малко по-малко от 6кг (над 5.5кг)
Нормално ли е? Родителите ми постоянно повтарят, че е слаба ... гранулите и били малко, дали да не и дадат малко пиленце ... (поне съм ги инструктирала и само питат засега ;D)
Давам и гранули, колкото си е написано ... имам си мерителна чашка. Иначе яде с апетит и спокойно може да и се дава още( в същото време не изяжда всичко и после да иска още, понякога ако и е дадено в 8 към 12-13 часа на обед си дояжда последните гранулки), но мен ме е страх пък да не расте твърде бързо/дебелее ...
Също ми се струва, че много ака :o (около 5 пъти на ден, но си е нормално
твърдо тъмно и мазно), но затова не съм сигурно колко е нормалното, пък и може да и сменя гранулите по нататък (сега яде Роял Канин)
П.П.: Ето неини снимки
http://www.album.bg/...n/albums/29319/ двете на зелен фон са от вчера, на другите си личи, че е по-мъничка

тук е в профил, но снимката е много малка