Размери на вашето хъски
Публикувано: 28 August 2009 - 10:40 PM
Ние сме на 9 месеца и сме 27 кг. само дето незнам от къде до къде се мери височината
Публикувано: 28 August 2009 - 10:45 PM
Цитат(Victoria @ Aug 9 2009, 12:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Холката е мястото, където свършва врата и започва гърба /с други думи това трябва да е най-високата точка от гръбната линия/ ... там се съединяват раменните плешки. Мери се при изправено куче, като се притиска добре козината за да го измериш без козина.
Тоест да - на гърба над предните крака.
Тоест да - на гърба над предните крака.
Ако имаше кой да прочете цяла страница по-назад...
Публикувано: 02 September 2009 - 02:52 PM
Не.
Публикувано: 02 September 2009 - 05:24 PM
Цитат(nushcho @ Aug 31 2009, 07:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
2 месеца и няколко дни.Около 31см при холката и 4.3кг.Женска. Това добре ли е?
Ама не съм 100% сигурна за височината защото спинкаше и се беше излегнала-само така мога да я хвана мирна :)
Ама не съм 100% сигурна за височината защото спинкаше и се беше излегнала-само така мога да я хвана мирна :)

Публикувано: 03 September 2009 - 08:16 AM
Цитат(excalibur @ Sep 2 2009, 06:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(nushcho @ Aug 31 2009, 07:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
2 месеца и няколко дни.Около 31см при холката и 4.3кг.Женска. Това добре ли е?

Е тя не спеше на топка беше се разтеглила на страни на пода.Все едно си е права.Тези дни пак ще пробвам.Тази сутрин забелязах,че вратлето и расте доста бързо защото откакто и сложихме нашийник(на 22 август) беше на най-тясната дупка ,след 1 седмица минахме на следващата и имаше 3 птъста свободни сега вече има само 2.Другата седмица ще минем на следващата дупка

Публикувано: 11 September 2009 - 10:37 PM
Според мен 4 кг. за 2 месечно хъски е малко. Трябва да е около 6.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 12 September 2009 - 06:04 PM
Днес водихме нашето диваче на трета ваксина, но лекарката настоя да изчакаме и да й направим изследване за някакви други паразити, щом разстройството не се е повлияло много от поредното обезпаразитяване. Така че прескочихме иглата и в понеделник ще пращаме проба в лабораторията и ще сменим хапчетата навярно. Тъкмо се беше оправило, и пак пострада хайванчето ни.
Но пък е наддала здравата на килца. Вчера стана на 3 месеца и е 11,2 кг. Аз си я храня и по-обилно, де, но това не й пречи на жизнеността, скача като луда и е най-енергичното кутре по нашата куча пътека. Казаха, че и двамата й родители били малко по-едри, така че тя явно ще расте бурно още. Аз и без това искам тя да стане много голяма и силна.
Само вместо това да не стане дебеличка. Днес се наложи да й купя нов нагръдник, два номера по-голям. А мислех старият да стигне поне до шестия й месец... но не би. Кой ще ми даде съветче по въпроса?!
Но пък е наддала здравата на килца. Вчера стана на 3 месеца и е 11,2 кг. Аз си я храня и по-обилно, де, но това не й пречи на жизнеността, скача като луда и е най-енергичното кутре по нашата куча пътека. Казаха, че и двамата й родители били малко по-едри, така че тя явно ще расте бурно още. Аз и без това искам тя да стане много голяма и силна.
Само вместо това да не стане дебеличка. Днес се наложи да й купя нов нагръдник, два номера по-голям. А мислех старият да стигне поне до шестия й месец... но не би. Кой ще ми даде съветче по въпроса?!

Публикувано: 26 September 2009 - 04:24 PM
Ние с Кардю сме новобранци във форума... Но много ни харесва
Та на последното мерене, преди седмица бяхме 59см. (+/- 1см.) и точно 25 кг.
на 2години и половина сме.
Поздрави на всички

Та на последното мерене, преди седмица бяхме 59см. (+/- 1см.) и точно 25 кг.
на 2години и половина сме.
Поздрави на всички

Une légende Chukchi dit que lorsque nos chiens nous ont quittés ils attendent leurs maîtres pour leur montrer le chemin du paradis, certains d'entre eux nous y attendent déjà.