Добре дошли в екстремната тема
Публикувано: 16 March 2005 - 09:29 PM
Цитат
ми айде де да ходим да се хлъззззззззззгаме b) b) b)
Ми айде!
А, дали може да е на Славия, че зимният ми е много далеч. Пък ще може ли и да е следобяд? Или ставам вече много нахална r).
Ита_Вет, сериозно, аз съм фенка. Не съм ходила от около два месеца, защото последния път пуснаха три парчета яка, "откровена" чалга. А това е нещо, което не мога да преживея дори и в перфектна компания.
Публикувано: 17 March 2005 - 10:36 AM
Цитат
Да замажа малко погледа на онова скорпионче с нещо което да я малко c)
Лигилигилигилиги w) w)Мммммм l)
Такива ги аресвам аз-плааавнички и аеродинамични
Цитат
Откъде този садизъм в теб?
Нема да се пуашиш- ще ти казвам че ти пращам линк за снимка на кола, а то.... r) l) БЪЗИК l)
Цитат
дааааам самолетчета...
Дааам самолетчета...Стелт-егати грозното нещо.... l) Прилича на извънземен кораб l)
Публикувано: 17 March 2005 - 06:12 PM
Не съм казвала че е стелт това b) Такива самолети ми харесват...напоследък толкова се развива технологията че накрая малко ще останат самолетите, оправлявани от човек(а не от компютър)
Публикувано: 17 March 2005 - 08:36 PM
Еееее, ама много мразя да изпускам нещо! n)
Знаете ли от колко време търся с кой да отида на кънки на лед?
И ми се ходи, щото верно ше ги затворят а се каня от миналата зима bl)
Само, че ако ще ходите на Славия пак ще пропусна... s)
А ако сте на зимния-и аз съм там, ама Мини...как ще дойде...
Абе незнам, ама ита_вет, ако ще ходите дрънни едно телефонче b)
Само, че ако ще ходите на Славия пак ще пропусна... s)
А ако сте на зимния-и аз съм там, ама Мини...как ще дойде...
Абе незнам, ама ита_вет, ако ще ходите дрънни едно телефонче b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 17 March 2005 - 10:09 PM
Aз карам кънки както тотален музикален инвалид свири на пияно. Понеже темата е за екстремни преживявания- образно казано ще е такъв резултата за мен cl)

Няма да съм приятна гледка и това си е s). Kръста се само като се сетя, че това в било някога Jaguar

Няма да съм приятна гледка и това си е s). Kръста се само като се сетя, че това в било някога Jaguar
Публикувано: 18 March 2005 - 09:53 AM
Цитат
Aз карам кънки както тотален музикален инвалид свири на пияно. Понеже темата е за екстремни преживявания- образно казано ще е такъв резултата за мен cl)

Ауч! bl) Това боли!Нещасния Ягуар bl)
Публикувано: 18 March 2005 - 11:54 AM
Цитат
Еееее, ама много мразя да изпускам нещо! n)
Ami az hodq na kunki po4ti vsqka subota ama na slaviq...6toto mi e mn dale4e zimniq bl) .
Ako moje6 pone vednaj da doide6 na slaviq in4e 6e e super qko!
Tam ima edni otka4eni sas snoubordi.... n) l)
Публикувано: 18 March 2005 - 12:11 PM
Хора, дайте да се преброим колко сме "за" кънките утре на Славия от 17.00 и да си направим среща. Само,че трвябва да има доброволец,който да се нареди оп-раничко за да не свършат кънките.
Инче, ти се снеси до мен и после е лесно - с ще те возим
Дог ще е добре да дойде с фотото - да има с кво да се гордеем после из форума.Може и конкурсче да направим "Най-смешен стопанин на месеца'
Чакам отговори.Може тук може и на ЛС
Само без кучета b) d) ,че със сигурност няма да ни пуснат.Пробвах веднъж с Гонзо,но чарът му не помогна r)
Инче, ти се снеси до мен и после е лесно - с ще те возим
Дог ще е добре да дойде с фотото - да има с кво да се гордеем после из форума.Може и конкурсче да направим "Най-смешен стопанин на месеца'
Чакам отговори.Може тук може и на ЛС
Само без кучета b) d) ,че със сигурност няма да ни пуснат.Пробвах веднъж с Гонзо,но чарът му не помогна r)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 18 March 2005 - 01:23 PM
Екстремалите, да ви поканя след кучешката среша да дойдете на с.Гниляне да ме видите как ще финиширам/евентуално/ с джипката.Часът - около 13.30.След това ще има състезания за "можачи" по едно траялче и ви обещавам купон и висок адреналин b)

what will be to be.....[br][br]

Вход

Горе
Цитиране +

[br]