Най-красивото хъски, което сте виждали
Публикувано: 02 January 2008 - 09:10 PM
Да, много е хубав! Жалко, че не съм го виждала на живо.
И понеже не се сдържах ... ето още един красавец, който все по-хубав става - сега е около осем месечен :wub: Хова :wub:
(Treasure Hunt Nitor Nivalis)
И понеже не се сдържах ... ето още един красавец, който все по-хубав става - сега е около осем месечен :wub: Хова :wub:
(Treasure Hunt Nitor Nivalis)

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 06 January 2008 - 04:15 AM
Нямам думи...... ВЛЮБЕН СЪМ това страхотно бяло хъски е в сърцето ми, невероятен красавец, има ли в България такива прекрасни хъскита, ако не ще преобърна света, но ще си намеря. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 11:21 AM
Цитат
Нямам думи...... ВЛЮБЕН СЪМ това страхотно бяло хъски е в сърцето ми, невероятен красавец, има ли в България такива прекрасни хъскита, ако не ще преобърна света, но ще си намеря. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :wub:
Има, има. Рядко, но се срещат. Бащата на Прешъс - Arizona's Mountain White de la Vallee de Morava е чисто бял. Негови снимки има в Изложби - предстоящи, отминали, резултати и снимки ;)
Публикувано: 06 January 2008 - 12:36 PM
Save_The_World белите хъскита не са албиноси.Както виждаш от снимката кучето има черен нос и черно около очите.В момента се сещам за още едно чисто бяло хъски ,което също е много красиво Arden White Knight Marmari .Мисля че е на Golden Nicol (ако не се лъжа).
Публикувано: 06 January 2008 - 04:44 PM
Цитат
Тази снимка съм я правила аз. Изглежда ще да има и в България бели, щом е гепена от сайта ми най-вероятно.
Това е JulyVell's Aspros Williamsii of IcyLand той е син на Ad Maiora Shiro и Icy Land of Antey
Има бяла сестра, както и много полубратя/полусестри, които са бели. Изобщо в България белите хъскита /с родословия/ 95 процента са в кръвна връзка с моите кучета Ad Мaiora Shiro "Реди" и Gladys z Udоli Polarnich Vlku "Астра.
Ето го Аспро

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 06 January 2008 - 04:45 PM
Цитат
Албиносче, чудно ми е това куче ако се зарие някъде в сняг и си затвори очите, собствениците ще се чудят къде е изчезнало, като само преди миг са го видяли!
При кучетата не съществува пълен албинизъм.

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 06 January 2008 - 08:19 PM
Човек съобразявай се с темите, постоянно отклоняваш нещата. Когато отварям тази тема искам да виждам хубави кучета и именно това търся, а не чат диалози извън темата.
Албинос е например животно, при което липсва пигмент, следствие на това очите са червени при пълните албиноси. Това, че едно животно е бяло не го прави албинос. Не ми отговаряй моля те в тази тема, защото тя не е за това.
Албинос е например животно, при което липсва пигмент, следствие на това очите са червени при пълните албиноси. Това, че едно животно е бяло не го прави албинос. Не ми отговаряй моля те в тази тема, защото тя не е за това.

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians