Най-красивото хъски, което сте виждали
Публикувано: 15 June 2008 - 08:50 PM
Този го намерих в интернет.Очите се вижда че са правени малко с фотошоп,но пак е красиво!

Публикувано: 15 June 2008 - 09:23 PM
Цитат
раничка ли има на носа?
И аз това гледах до преди малко,и да мисля,че е рана :(
Публикувано: 18 June 2008 - 10:55 PM
За съжаление нямам други негови снимки :-

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 19 June 2008 - 11:06 PM
Цитат
Много харесвам Аризона, но нямам негова снимка, а той заслужава да е тук, затова мяля който има негова снимка да я качи.
:blink: :blink: Ako става дума за нашия,скоро бях пускала нови но във фотогалерията. Сега те черпя с една нова негова снимка ;)

Публикувано: 20 June 2008 - 09:18 AM
Цитат
Цитат
Много харесвам Аризона, но нямам негова снимка, а той заслужава да е тук, затова мяля който има негова снимка да я качи.
:blink: :blink: Ako става дума за нашия,скоро бях пускала нови но във фотогалерията. Сега те черпя с една нова негова снимка ;)

лелееее, невероятно животно :o :o, много,много е красив
Публикувано: 20 June 2008 - 04:26 PM
Цитат
той ли ви е баща, браво бини, определено знаеш от къде да си вземеш кученце, ако сега трябваше да си вземам хъски, определено щеше да е от норт фейс ;) и може би от Аризона, наистина е прекрасен
Да, много се радвам, че попаднах на тях :->) и мама и тати са много хубави! :wub:
Ето това е майка и.
CH. BG. Grace of Golden Nicol "Грейси"

За съжаление нямам нейни хубави снимки.. тези, които имам са 30 дни след като роди и не е във форма.
Ето и една малко старичка, но хубава снимка на Аризона

Всички снимка са правени от North face
Публикувано: 23 June 2008 - 01:14 PM
Цитат
Аз също много харесвам Innisfree`s Fox Saphaire за жалости изгубих нейната снимка в стойка (за което много ме е яд, защото така и не я намерих пак) :rolleyes:
Имам само тази:

Тя е пра-пра баба на Прешъс.
"Баба" Фокси наистина е невероятна.Имала сам щастието да та видя и на живо във втория и дом във Франция в развъдник Вале де Морава.Имам снимки на Фокси и от изложбената и кариера.Като ми остане време ще ги публикувам свед като тиви харесва.Фокси е купена от Катлин Канцлер-Америка развъдник Инисфри-водещ за породата сибирско хъски.
Почти всички топ хъскита в света имат в родословието си Инисфри.За късмет попада в друг също така с много голяма изложбена кариера развъдник.Но това не е по темата.Ще ви пиша другаде
Така като съм почнала ще добавя още няколко много красиви кучета за мен :->)
BIS/BISS, MULTI CH. Kalisberg Del Karraces

Ето неговите титли:
CH. ЕDS PARIS 2002
CH. EDS BARCELLONA 2004
CH. EDS TULLN 2005
CH. EDS ZAGREB 2007 & BOB
INT. CH.
CH. SPAIN
CH. PORTUGAL
CH. MEXICO
CH. LUXEMBOURG
CH. CROATIA
CH. SLOVENIA
RЕS. CH. MONDIALE DORTMUND 2003
TOP SIBERIAN HUSKY 2002 - 2003 - 2004 - 2005
53 Х BEST IN SHOW
(Не знам дали съм ги превела правилно, не бяха на английски)
Syntari's White Russian

Kit Kat of Golden Nicol :wub:
Казвала съм я, но сега със снимки:

А ето на това бебе Nanook`s I Hope You Dance at Esky маската е много хубава :wub: :

Имам само тази:

Тя е пра-пра баба на Прешъс.
"Баба" Фокси наистина е невероятна.Имала сам щастието да та видя и на живо във втория и дом във Франция в развъдник Вале де Морава.Имам снимки на Фокси и от изложбената и кариера.Като ми остане време ще ги публикувам свед като тиви харесва.Фокси е купена от Катлин Канцлер-Америка развъдник Инисфри-водещ за породата сибирско хъски.
Почти всички топ хъскита в света имат в родословието си Инисфри.За късмет попада в друг също така с много голяма изложбена кариера развъдник.Но това не е по темата.Ще ви пиша другаде
Така като съм почнала ще добавя още няколко много красиви кучета за мен :->)
BIS/BISS, MULTI CH. Kalisberg Del Karraces

Ето неговите титли:
CH. ЕDS PARIS 2002
CH. EDS BARCELLONA 2004
CH. EDS TULLN 2005
CH. EDS ZAGREB 2007 & BOB
INT. CH.
CH. SPAIN
CH. PORTUGAL
CH. MEXICO
CH. LUXEMBOURG
CH. CROATIA
CH. SLOVENIA
RЕS. CH. MONDIALE DORTMUND 2003
TOP SIBERIAN HUSKY 2002 - 2003 - 2004 - 2005
53 Х BEST IN SHOW
(Не знам дали съм ги превела правилно, не бяха на английски)
Syntari's White Russian

Kit Kat of Golden Nicol :wub:
Казвала съм я, но сега със снимки:

А ето на това бебе Nanook`s I Hope You Dance at Esky маската е много хубава :wub: :

Golden Nicol kennel
Публикувано: 25 June 2008 - 06:20 PM
CH. Morning of Night Shinning

Много ми хареса, има съчетано малко диво и изключително умно излъчване, абе прекрасно хъски от всякъде.

Много ми хареса, има съчетано малко диво и изключително умно излъчване, абе прекрасно хъски от всякъде.
Публикувано: 26 June 2008 - 05:19 PM
Ch. Rockland's Starr Attraction 18-06-93 - 23-06-08
Красив и незабравим наш прадядо :wub: :'(

Красив и незабравим наш прадядо :wub: :'(