Най-красивото хъски, което сте виждали
Публикувано: 27 September 2010 - 08:48 AM

Една сладка госпожица, излязла пак от същия равъзник, правнучка на Дороти.
Kontoki's Gee Whiz!

И като съм почнала, това е нейн син. За жалост негова хубава снимка нямам, това е скрийн шот от Уестминистър изложбата през....2007, на която е едно от кучетата взело награда на Мерит.
Ch Kontoki's The Wizard Of AHHHS!

Публикувано: 27 September 2010 - 11:07 AM
nushcho, в 27 September 2010 - 09:19 AM, написа:

Нали <3
Дороти присъства в родословията на много от младите контоки кучета. Кафявата госпойца, която пуснах на предната страница е дъщеря на Магьосника от Ах и внучна на Дороти.
А бебето на аватара ми е правнучка на Дороти и дъщеря на Шоколадката:Р
Публикувано: 01 December 2010 - 07:58 PM

Публикувано: 12 December 2010 - 01:17 PM
Int.Ch. Winalmik's Jack Sparrow
Euphoria Of Cool Water
X Ni Ra's Felix Ingg
Snowy Grove's El Nino of X Ni Ra и сестра му Int.Ch. X Ni Ra's Enya of Snowy Grove
Joliette de Ciukci
KitKat of Golden Nicol
Hally Berry of Golden Nicol
Man in Black of Golden Nicol
и разбира се Рони ( Hypersonic of Golden Nicol )
Eто снимки на някои от кучетата:

За жалост от всички кучета съм виждала само Рони а другите само от снимки

Публикувано: 14 February 2011 - 12:34 PM

Тя също е дъщеря на Kontoki's Freeze down the road, която бях пуснала по-напред
И още една страхотна госпожица пак от там:

Черното е мъжко и е брат на Kontoki's Happily Ever After от друго кучило между същите родители(кафявата женска, която пуснах по-горе) - KONTOKI'S DAEHANMINGUK KING OF KING
Публикувано: 08 March 2011 - 03:08 PM
За мен най - хубавото хъски е моят сладур - Ice, който има толкова планителен поглед, че съм влюбена в него. откато си го имам дните ми са прекрасни и изпълнени с емоции. Обичам го толкова много, че бих дала всичко за него.
Ето го и него:
Това е първият ден в нас и му е първата снимка. Тук е само на 42 дни.

Втората ни снимка..

тук вече сме изморени..

тук сме малко по - големи..

тук сме на 2 месеца

а тук вече почти клоним към 4 месец..

Публикувано: 08 March 2011 - 08:35 PM
Дизел, в 08 March 2011 - 07:11 PM, написа:

Ако забелязваш на първите две снимки, където е на 42 дена ушичките на Айс са изправени, но с течение на времето те клупнаха. Допитах се до ветеринаря, но той каза, че това е нормално и че ще му се изправят. Писах си с много хора, които гледат хъскита, едни казват, че тяхното хъски е изправило ушетата на 5-6 месеца, а други казват, че много бързо ги дигали...има и такива, които споделят, че въобще ушетата на им са падали. И в край на сметка аз какво да си помисля???

Публикувано: 09 March 2011 - 02:07 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.