Най-красивото хъски, което сте виждали
Публикувано: 08 December 2007 - 04:54 PM
:yahoo:Пак се повтарям,но всички снимки са страхотни :yahoo:.
Как да избереш кое е най ?! :rolleyes:Най - важното е ,че сядаш пред компютъра и започваш разглеждаш с огромно удоволствие снимките....чакаме още! :blink:
Как да избереш кое е най ?! :rolleyes:Най - важното е ,че сядаш пред компютъра и започваш разглеждаш с огромно удоволствие снимките....чакаме още! :blink:

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 08 December 2007 - 09:39 PM
Всички вие знаете какво съкровище е хъскито - и то точно моето момче или момиче. Толкова благородно, любвеобилно, гордо и красиво куче... Кажете ми, не успявам да се спася от болката - моят Рей е откраднат, вече е ясно и надали ще мога някога да го намеря.Зная, че и той страда за нас.Много ми е мъчно и май никое друго кученце няма да може да заеме мястото му. Все се надявах някой да се обади.. Липсва ми моето миличко момче.
Публикувано: 10 December 2007 - 04:55 PM
Как кое е най-красивото? Моето, разбира се ;D
Но, имам още две на сърцето (едното отскоро, при това оттук, другото -преди да взема Зита).
И така (на първо място си е Зита, това е ясно), другите са Хова и Мара. На Хова няма да пускам снимка, защото са ме изпреварили. Ето я Мара..
Но, имам още две на сърцето (едното отскоро, при това оттук, другото -преди да взема Зита).
И така (на първо място си е Зита, това е ясно), другите са Хова и Мара. На Хова няма да пускам снимка, защото са ме изпреварили. Ето я Мара..
Публикувано: 10 December 2007 - 09:30 PM
Demavand's Casio Second Wind :OK:

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 11 December 2007 - 02:27 AM
Цитат
Хова . Май така се казваше
А впрочем простете за невежеството какъв точно цвят се води,този прекрасен кучо :izcherven:

Публикувано: 11 December 2007 - 04:55 PM
Еееее радвам се, че ти харесва :yahoo: :palec: :OK:
Тя много обича да позира, като че ли разбира, че я снимат ;D
Да те зарадвам и с тази нейна снимка ;)
Тя много обича да позира, като че ли разбира, че я снимат ;D
Да те зарадвам и с тази нейна снимка ;)

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!