Най-красивото хъски, което сте виждали
Публикувано: 12 March 2011 - 08:01 PM
Малко ще се отклоня от темата, но ме предизвикаха някои коментари в последните страници. Нямам хъски, не съм имала и няма да имам. Не че не ми харесват, но си имам друга любима порода. Не можах на времето да отделя нужните финанси и за това си осинових.
На всичките си познати казвам едно и също. Ако ти харесва дадена порода, уважавай труда на хората, които са я селектирали и опазили чиста с години. За да продължи да я има всяка една порода, хората в развъдниците работят и не жалят време и средства. И при тях има "брак" (извинете за думата) и тези сладури понякога даже се подаряват. Като не искаш да ходиш по-изложби има пет клас, но ще запазиш породата като такава.
И за да не е пълен спам на мен най-красиви са кафевите хъските! Видях тази снимка няколко страници по-назад.
На всичките си познати казвам едно и също. Ако ти харесва дадена порода, уважавай труда на хората, които са я селектирали и опазили чиста с години. За да продължи да я има всяка една порода, хората в развъдниците работят и не жалят време и средства. И при тях има "брак" (извинете за думата) и тези сладури понякога даже се подаряват. Като не искаш да ходиш по-изложби има пет клас, но ще запазиш породата като такава.
И за да не е пълен спам на мен най-красиви са кафевите хъските! Видях тази снимка няколко страници по-назад.
Публикувано: 21 March 2011 - 11:05 PM
Извинявам се boxer_s6, но не можах да се сдържа да не изкоментирам особено последната снимка. Наистина нямам думи, ако някой смята, че на тази снимка кучето прилича на хъски. Като куче, може да ти харесва, но визията на хъскито, такова, каквото трябва да бъде е в същност по-различна.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 22 March 2011 - 04:30 PM
Huskypower, в 21 March 2011 - 11:05 PM, написа:
Извинявам се boxer_s6, но не можах да се сдържа да не изкоментирам особено последната снимка. Наистина нямам думи, ако някой смята, че на тази снимка кучето прилича на хъски. Като куче, може да ти харесва, но визията на хъскито, такова, каквото трябва да бъде е в същност по-различна.
Каква порода е?
Публикувано: 29 March 2011 - 01:37 PM
Една изключително симпатична млада госпожица на 2 години, която наснимах през уикенда: Megy Red Mist

Публикувано: 14 April 2011 - 07:57 AM
Flawless, в 29 March 2011 - 11:20 PM, написа:
Наистина е много хубава, има чудесна окраска !
Да, и Меги и собствениците й са страхотни! :)
Ето още един хубавец:

А това е един едногодишен младеж, внук на Kontoki the wizard of ahhh! и правнук на Kontoki freeze down the road, които бях пуснала преди 1-2 страници.
С нетърпение очаквам да го видя по-пораснал, тъй като тази линия се развива сравнително бавно и започват да достигат пълен потенциал чак след втората година.

Жалко само че шведите не смятат за необходимо да си решат кучетата

Публикувано: 09 May 2011 - 02:20 PM
ves, в 09 May 2011 - 02:09 PM, написа:
Подбрал си хубава снимка в твоя защита
small_Akita-Puppies-(All-Pure-White)-6208.jpg
3112075Z.jpg
Сега виждаш ли приликата?

Сега виждаш ли приликата?
Че прилика има има...само казах че това на снимката не е акита
Публикувано: 13 May 2011 - 01:31 PM
Здравейте,приятели.През последните няколко месеца,откакто реших да си взема хъски,а от 2 седмици вече мога да се похваля,че имам едно страхотно синеоко мъжкарче,изгледах хиляди снимки на кучета от породата.Едно от най красивите,които видях,е Color of the Magic of Golden Nicol.Вижте я и преценете сами.