Говорилня
Публикувано: 28 April 2009 - 09:35 AM
Това, че аз съм имал късмет (надявам се) да ми се падне най-невероятното чихи не означава, че всички трябва да разчитат на късмета. Моето ми го донесоха на 40 дни без да имам право на избор, но се оказа невероятен екземпляр...
Иначе не мога да дам читав съвет как може да се предпази човек от страхотната мешавица по развъдници и др. За магазините нямам думи...
На всеки средноинтелигентен човек е ясно как се изработват родословия....Ако настоявах много, моето кученце щяха да ми го донесат освен с родословие и със спечелените купи от състезанията даже....Но аз отглеждам приятел все пак, а не ходещо цвъкало на банкноти....!
В моята практика е пълно с невероятни абсурди, плод на родни "родословни" производители....Последият е 12 кг йорки с 4 имена в родословието си, без да коментирам бомбастичната цена!!
Та, съжалявам! Не мога да помогна.
Пожелавам на всички КЪСМЕТ, защото чихуахуа е една невероятна порода-външността е само върха на грамаданския айсберг на необятните душевност, интелект и смелост на тези неземни същества...!

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 April 2009 - 09:35 AM

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 April 2009 - 11:08 AM

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 April 2009 - 12:41 PM
искам да поздравя Иван за страхотниа дребосък който има, много ми харесва стопчето му личи отдалече вравос

ето и една снимка от нас
Публикувано: 28 April 2009 - 12:55 PM
Публикувано: 28 April 2009 - 03:42 PM
El_Sendador, в Apr 28 2009, 11:46 AM, написа:
Без да се засяга никой , ето това е разликата между родословните и неродословните или тези с фалшиви родословия от магазините . ТОва , че нямало значение нека си го твърдят колкото искат . Значение има и то огромно . drjeliazkov - моите ужажения но каквото и родословие да си купите след като самия вие казахте че родителите са неизвестни не смятате ли че ще се получат изненади в поколението . но в това вие сам ще се убедите .след като ще разжъждате . с риск да се повторя РОДОСЛОВИЕТО НЕ Е САМО ЛИСТ ХАРТИЯ ТО МНОГО ГОДИНИ РАБОТА ПО УСЪВЪРшЕНСТВАНЕ НА ПОРОДАТА И ТАМ Е ВЛОЖЕН ТРУДА НА МНОГО ХОРА . ето от това идва разликата в цената не от напечатването на самия документ .
Публикувано: 28 April 2009 - 04:48 PM
В БГ всичко, ама абсолютно всичко е на самотек, т.е. каквото стане и никакви родословия не могат да дадат гаранции.
След години може и да заприличаме на белия свят.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 April 2009 - 05:05 PM
drjeliazkov, в Apr 28 2009, 03:48 PM, написа:
В БГ всичко, ама абсолютно всичко е на самотек, т.е. каквото стане и никакви родословия не могат да дадат гаранции.
След години може и да заприличаме на белия свят.
Ами точно такава е идеята на развъдниците , да има гаранции и да може да се видят родителите . Но самоуважаващите се развъдници даже не продават куче на всеки който попита . камо ли пък да си дават кученцата на магазини и подставени лица . Да не говорим че има развъдници които на елементарни писма с питане за цена изобщо не отговарят . И докато продължава да се твърди (че тук всичко е на самотек или пък както некой друг беше казал че тук нямало традиции в развъждането на породата ) нещата определено няма да се оправят .
Публикувано: 28 April 2009 - 05:08 PM
chihuahua_is_the_best, в Apr 28 2009, 01:47 AM, написа:
Това ли са част от "родословните" кучета на Ямаков????

А й пинчероподобията?!??!!....така значиии и майта Габка е Чихуахуа

И само да допълня, аз не съм специалист, но в сравнение с Дългокосместите кученца на ivan-z тези са простоооо.....нямам думи

Публикувано: 28 April 2009 - 05:31 PM
Публикувано: 28 April 2009 - 08:51 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 29 April 2009 - 03:56 PM