Говорилня
Публикувано: 12 May 2008 - 10:09 PM
Здравейте , ние също бяхме на изложбата :yahoo: ето малко снимки и резултати и от нас :->) Helikos Bovari Anabel ( бени ) и двата дни взе отличен BJC и стана МЛАД ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ :->) Ave Dekorum Fortuna Meidzher { ФанЯ ) и двата дни взе ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ . :yahoo: ( ИЗВИнявам се че нямам хубави снимки но нямах възможност и да снимам ) моля viki6 ако има техни снимки да ги качи както и искам да и благодаря за помоща на изложбата .
Публикувано: 12 May 2008 - 11:18 PM
Поздравявам всички участници и най-вече Иван с първата му изложба , добре се постара :yahoo:. Радвам се за успехите на нашите красавици и съм изумена от изборите на съдиите в много моменти ,но това е друга тема и в нея няма кучета.
Благодаря ти Вики за помоща , която си оказала на изложбата и много странно , че не се сети , че и ние сме били там и че и ние имаме участници ;D
Браво на Бени , страхотен дебют !!!! Първо участие и вече е шампионка при младите . Разкошно момиче с типична породна глава и тяло :wub: :->).
Съжалявам , че не успях да видя уникалните руски кучета , които за жалост са били с нов и неопитен хендлер :(
Благодаря ти Вики за помоща , която си оказала на изложбата и много странно , че не се сети , че и ние сме били там и че и ние имаме участници ;D
Браво на Бени , страхотен дебют !!!! Първо участие и вече е шампионка при младите . Разкошно момиче с типична породна глава и тяло :wub: :->).
Съжалявам , че не успях да видя уникалните руски кучета , които за жалост са били с нов и неопитен хендлер :(
Публикувано: 13 May 2008 - 09:51 AM
снимките са взети от Дог.бг , две от които мисля че са на Анчето,

А това е моята Любимка :wub: :->)
MultiCH Jamakov's Leprikons Jesika Simpson
Анче честити успехи и да продължавате все така напред :yahoo:
Честито и на Боби Ямаков ! :->) с пожелание да произвежда и представя породата не само на българските подиуми а и по световните! :yahoo:

А това е моята Любимка :wub: :->)
MultiCH Jamakov's Leprikons Jesika SimpsonАнче честити успехи и да продължавате все така напред :yahoo:
Честито и на Боби Ямаков ! :->) с пожелание да произвежда и представя породата не само на българските подиуми а и по световните! :yahoo:
Публикувано: 13 May 2008 - 10:51 AM
ivan-z здрасти . имам няколко снимки на тел. но нещо неуспях да ги сваля .в момента щом ги сваля ще ги кача. но от ринга нямам. защото нямах възможност да снимам ти знаеш , че държах кучетата и бях умряла от студ вече . АНЧЕ не съм забравила и вашите кучета че участваха и не бих могла след като изкарахме 6ч. заедно но нито знам какво са спечелили нито пък съм опълномощена да коментирам нещо . КАКТО КАЗАХ АЗ САМО ПОМАГАХ И СЪМ ЗАПОЗНАТА С ОЦЕНКИТЕ НА КУЧЕТАТА НА ЯМАКОВ . това беше много неуместно от твоя страна . а до руските кучета - бих казала че не са кой знай каква конкуренция поне тези които видях.

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 13 May 2008 - 01:23 PM
zoo, радвам се , че сме се запознали :yahoo: . Разгледах ви сайта :OK: и много ми допадна. Стискам палци за очакваното кучило и да не ни забравите ;) ще чакаме новините с нетърпение.
Дог .бг както винаги прави страхотни снимки а последната на бялата рошка много ми харесва . Уж преди не харесвах дългокосместите чихуахуа, никога не мислех да си купя такова , а как се променя човек , сега все по тях се заглеждам ;D .
Дог .бг както винаги прави страхотни снимки а последната на бялата рошка много ми харесва . Уж преди не харесвах дългокосместите чихуахуа, никога не мислех да си купя такова , а как се променя човек , сега все по тях се заглеждам ;D .
Публикувано: 13 May 2008 - 02:50 PM
Ей тоя шоколадко е много готин :wub: , за щерката е ясно :blink:
Ама сега като се замисля да не го бъркам , защото на шоколаденото чихи , което съм виждала мисля не беше собственик Боби Ямаков , но може и да греша :blink:
Ама сега като се замисля да не го бъркам , защото на шоколаденото чихи , което съм виждала мисля не беше собственик Боби Ямаков , но може и да греша :blink:
Публикувано: 13 May 2008 - 09:44 PM
Значи е същото и то не е произведено у нас. Бебеците са пораснали и сигурно скоро ще са при нови стопани :blink:. Вики , ще си оставиш ли някое ?
Публикувано: 14 May 2008 - 09:39 AM
да пораснаха и сега на 19 ще станат на 60дни. другите две са при новите си стопани само черното е при мен но няма да си го оставям . все още му тарся стопани . запазила съм едно место за една женска но това ще е към края на годината. кремавото чихи , на което светла качи снимки е мойто женско бебе а бежавото радва едно малко момиченце. :blink:

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"

Вход

Горе
Цитиране +

собственик е Боби Ямаков,
почти на два месеца.