Говорилня
Публикувано: 14 May 2008 - 11:10 AM
мерси,и аз така си мисля,но го определят като такъж-едни продажа4и.а жийте тук какжо писхе-4е е мини пин4ер
http://dog-shop.hit.bg/
http://dog-shop.hit.bg/
Публикувано: 15 May 2008 - 01:42 PM
Брях какви маникюри..... ама как стоите , бе :o моите ще са го изблизали на секундата . ;D
Ето ни и нас с някоя и друга снимка :blink:
Ето ни и нас с някоя и друга снимка :blink:
Публикувано: 15 May 2008 - 05:36 PM
Лелее Анче , голяма сте Лудница :rolleyes: сигурно ти се качват на главата тия разбойници. ;DМоята Сладурана и тя взе да си показва магариите :rolleyes тази сутрин се събудих с одран нос, и сега така ме боли, уж беше кротка :- ама сега се е отворила и взе да прави пакости. :blink:
ето го дивака ;D

ето го дивака ;D
Публикувано: 15 May 2008 - 07:59 PM
Здравейте,много моля за малко помощ и разясняване за късокосместите чихуахуа,имам чихуахуа на 65 дена внос от Словакия,но не разбирам много от тази порода,тежи 900гр. и е светло бежово на цвят виждала съм ги в книги и тук и ми се струва че прилича,но като още малко можели да се разбере доколко отговаря на породата?Благодаря.
Публикувано: 16 May 2008 - 09:11 AM
оффффф :rolleyes: buch ще ми вземат здравето, от днес съм решила да им обявя гладна стачка, :P тогава да ги видим дали ще си показват рогата или не :angry: ;D , те като поогладнеят малко и почват да се замислят от къде изгрява слънцето. ;D аз ще ги науча тях , хубаво ще видят те
Публикувано: 16 May 2008 - 09:18 AM
здрасти Tara_08 , твоята сладурана се е превърнала в истинска мадама :wub: и с лакирани нокти, :- моите ако бяха досега да са го изяли тоя лак, :-както спомена по рано и Анчето.Пусни онези сладки снимки където сте пред блока на разходка, :kuchence: там сте много хубави. :drugarche:
Публикувано: 16 May 2008 - 09:44 AM
здравей charli296 ! Аз също имам късокосмести Чихуахуа( без родословие) и то не едно и две, това няма значение, исках просто да ти покажа едни снимки на мое Чихуахуа, което е на 65 дена , и сам да си прецениш и да си направиш сравнение, хубаво е когато човек вижда и когато може да прецени, хубаво би било да направиш по качествени снимки на твоето Чихуахуа и да го снимаш и в профил и в анфас.Едно хубаво Чихуахуа трябва да има чупка между главичката и нослето, трябва тялото да бъде пропорционално , въобще цялото куче като общ поглед трябва да бъде пропорционално ;)
Ето и снимките за които ти споменах.

Ето и снимките за които ти споменах.
Публикувано: 16 May 2008 - 10:14 AM
ееееееее ...... моля ти се , :yahoo: :wub: ми да ушичките се изправиха едното още му трябва време да се изправи напълно , но с калции и това ще стане.А за това че сме пораснали не бе вики6 , не сме пораснали много , тя така изглежда иначе човек като я хване е лека като перце, сякаш козинката я олекотява , знам ли и аз , :rolleyes: за първи път имам дълго-косместа мацурана , тепърва ще виждам за какво става въпрс. :wub: Да ми е жива и здрава. А какъв хубав мъж съм й избрала. :->) :yahoo: Хем дълго-космест ;) , като дойде в България ще пускам снимки обезателно. :blink: