Говорилня
Публикувано: 17 October 2008 - 08:39 AM
Aйде и аз да се намеся малко. Бижу е права, chihuahua_is_the_best не може само заради някакви си сърчица да обявиш такава цена :o :o :o :o :o :o
Ама вие гледате на тези кучета като на банкомат :rolleyes: :o
Мисля, че и куче с родословие няма да е толкова скъпо :P :P :P
Хубави са ти кучетата ама чак пък толкова ...... :o :rolleyes: ;)
П.С. И такива шарени чихуа до сега не бях виждала. :-
Ама вие гледате на тези кучета като на банкомат :rolleyes: :o
Мисля, че и куче с родословие няма да е толкова скъпо :P :P :P
Хубави са ти кучетата ама чак пък толкова ...... :o :rolleyes: ;)
П.С. И такива шарени чихуа до сега не бях виждала. :-

Публикувано: 17 October 2008 - 01:53 PM
Кученцето със сърца което е първото и единсвено според мен няма нищо общо с това което се продава от chihuahua_is_the_best . На него сърчицето много ясно му се личи от кадето и да го погледнеш и е ясно очертано, а на това което уж е второто трябва да го гледам на една страна за да разбереш какво е да не говорим че е супер криво и ако не кажеш на някой какво е няма и да разбере. Ако беше толковаааа уникално според мен хората трябваше да си го запазят нали бяха многоооо развълнувани......в тяхната малка ферма щяха да намерят място и за него. Според мен като порасне малко кученцето няма да остане и следа от сърцето а някакво петно.....Дано новите стопани ни влагат много чувства заради сърцето защото накрая ще бършат само сополи :'(
Публикувано: 20 October 2008 - 12:32 PM
Здравейте! :blink: Ето ни и нас с нови снимки. Вижте колко сме порастнали :yahoo: Целувки на всички! :wub:
Публикувано: 24 October 2008 - 04:20 PM
....!!!

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 25 October 2008 - 10:04 AM
Ето пак.... На тази снимка е с 4-5 мес. по-малка на възраст от първата снимка....
Живот и здраве, дай Боже, след няколко месеца може да има кастинг за годеник. Един рицарски турнир "за кърпичката на принцесата" може да спретнем... :->)
Живот и здраве, дай Боже, след няколко месеца може да има кастинг за годеник. Един рицарски турнир "за кърпичката на принцесата" може да спретнем... :->)

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 03 November 2008 - 07:19 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 05 November 2008 - 10:45 AM
неее ;D просто се чуда пинчерче ли чихи да си взема и ърся евтино чихи защото не мога да си позволя 1000 или 2000 лева или колкото и да било! а знаете ли от камерун колко трябва да платя за да ми докарат кучетро с някакво превозно средство CAMEROON PET ДОСТАВКА ? жената казва че ще ми искат 100 лева ама ако искат повече нз! :- харесах си това кученце

Вход

Горе
Цитиране +