Говорилня
Публикувано: 13 November 2008 - 01:48 PM
Цитат
А каква беше класацията ? Хубаво е да има повече инфо за участниците и съдията . Все пак е било специалка, а тук е мястото където е добре да се даде подробна информация.
Скоро се надявам да организирам една фотосесия на нашите бебоци . Но отбор Черешка , както си ги наричам , е много щур и определено ми трябва асистент ;D
Ето ги като бебета :blink:
лелелелелелелелеллелелелелелелеел :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: няма такива бижута! направоооо ми иде да си взема още един малък скорострел..... :yahoo:
Публикувано: 13 November 2008 - 02:47 PM
Цитат
Голям суитчър има ;D , от къде му е ??
Zahir да го начелуваш тоя малкия :wub:
Нали знаеш,че ние непрекъснато се целуфффаме, то е неизбежно просто... ;D
Иначе суитчъра му е от магазина за животни на Алабин, но мисля, че ги има във всички по-големи магазини за животни. Имаме още много дрехи, ама лошото е че не се спира на едно място за да го снимам. :angry:
Публикувано: 13 November 2008 - 04:17 PM
Мадамата е люта като мама си Фаня , любимката на Иван , а Аспарух е същото коте като тати си . Ама едно към едно са .
Суйтчера е уникален ;D направо сте за конкурс или ревю :wub:
Публикувано: 13 November 2008 - 04:33 PM
Цитат
Имаме една безумна снимка, на която аз, съпругът ми и Скорострелището сме със суитчери и с качулки ;D
Ама понеже на снимката има и хора , да не развалям форумчето, ще ви я спестя. ;D
Публикувано: 13 November 2008 - 04:35 PM
Цитат
Публикувано: 13 November 2008 - 04:41 PM
Цитат
Цитат
Суйтчера е уникален ;D направо сте за конкурс или ревю :wub:
Имаме една безумна снимка, на която аз, съпругът ми и Скорострелището сме със суитчери и с качулки ;D
Ама понеже на снимката има и хора , да не развалям форумчето, ще ви я спестя. ;D
E как ще ни спестиш тази картинка, пускай я във фотофорума ;)

Публикувано: 13 November 2008 - 04:56 PM
Нашите мъници са родени на 22.август . Двете момченца само ще се продават. Всички са дългокосмести, няма като мама . Решили сме с Иван малко да ги вдим как се развиват , все пак ни е първо кучило в развъдника и да видим кой какъв клас ще е . Това вече е почти видно , но те се променят още.
Публикувано: 13 November 2008 - 05:03 PM
колкото до това , че и другите обитатели ще се заразят от Скорострел - той е много послушен и не прави пакости, само че извършва милиарди движения в секунда, примерно скача на дивана, облизва седящият, после се мята на пода, донася играчка, пребива я от бой (една играчка, гумена, която ни е враг, не знам защо) и после отново застава на дивана - и това за части от секундата.... :ribok:
Публикувано: 14 November 2008 - 02:10 PM
Цитат
"Всички са дългокосмести, няма като мама...." пише два поста по нагоре ако си беше направила труда да прочетеш...ама то е по лесно така...аман от мързеливи хора 2 изречения да не се поинтересуват да прочетат ,пък искат кученце...нищо лично