Говорилня
Публикувано: 21 November 2008 - 06:47 PM
Хехеее , такива " експертни " мнения много ме кефят . Комшиите ми едва издържат от шума на тракащи вериги и трошащи се кости в къщи .
Чихита е наистина прекрасна и изкушаваща за намачкване. Обезателно питай от къде е и за родителите и защото със сигурност когато порасне ще поискаш да има бебенца ,а родословието е много важно. А калцият не мислу , че ще и пречи даже сега е важно , защото първо и трябва за фонтанелката и второ за бъдещата подмяна на зъбки ;)
Ние плануваме снимки и дано утре е подходящо времето за това . Ако стане ще можем да ви покажем цялото семейство заедно.Дано е хубав денят като днес
Чихита е наистина прекрасна и изкушаваща за намачкване. Обезателно питай от къде е и за родителите и защото със сигурност когато порасне ще поискаш да има бебенца ,а родословието е много важно. А калцият не мислу , че ще и пречи даже сега е важно , защото първо и трябва за фонтанелката и второ за бъдещата подмяна на зъбки ;)
Ние плануваме снимки и дано утре е подходящо времето за това . Ако стане ще можем да ви покажем цялото семейство заедно.Дано е хубав денят като днес
Публикувано: 21 November 2008 - 07:04 PM
Ще Ви помоля от името на всички ,които ще се съгласят с мен със сигурност, да ни спестите бисерите си. От такива като вас няма да има порода куче , на която да не извоювате име на кръвожаден звяр. Моят съвет е да си взимате куче , но само ако е плюшена играчка иначе сте опастност за околните. Продължавайте да си четете статистиките. B)
Публикувано: 21 November 2008 - 07:19 PM
Цитат
Ще Ви помоля от името на всички ,които ще се съгласят с мен със сигурност, да ни спестите бисерите си. От такива като вас няма да има порода куче , на която да не извоювате име на кръвожаден звяр. Моят съвет е да си взимате куче , но само ако е плюшена играчка иначе сте опастност за околните. Продължавайте да си четете статистиките. B)
Публикувано: 21 November 2008 - 07:23 PM
Цитат
Цитат
Много ти благодарим за невероятно ценната и качествена информация. Въпреки това, ще поемем този ОГРОМЕН риск да гледаме такива зли чудовища. На теб ти желаем приятна вечер!
Публикувано: 21 November 2008 - 07:40 PM
Не исках да се намесвам, но не издържам повече да ви чета глупостите! Чихуахуа били най - злобната порода... Да бе сигурно, но както и да е. Да разкажа една история с един такъв опасен "звяр" - Чихуахуа!!! Сигурно познавате Поли от форума с йоркширите, тя пише и тук, защото те имат и чихи. И така един ден влизам аз в техния магазин и още от вратата "звярът" започна да подскача, да ми св радва и да ме ближе... Невероятно същество... Но вие се пазете от тази порода - особено зли са!
Публикувано: 21 November 2008 - 09:41 PM
Цитат
За пинчерите съм чувала да се казва такова нещо (че са злобни) ....ама за чихитата :o....имаш грешка човече :P :P :P
това са глупости лютовче, аз съм чувала същото и за ризеншнауцерите - а гледах такъв 15 години, и за питбулите - а познавам 2ма, които са като котета, за пинчери и чихита също....всяко животно може да се превъзпита и човекът да определя агресията и доминантността му. е, понякога се искат повече усилия.... ;)

Вход

Горе
Цитиране +