Публикувано: 24 November 2008 - 01:17 PM
Пако и Саманта наиситина много си приличат и са много красиви :palec:
Калцият е хубаво де се дава докато приключите поне със смяната на зъбките , което се рече дори и до 8-9 м възраст. Почивки ...ако си наистина редовна може да спираш за по 3-4 дни, то ако има моменти когато пропускаш да дадеш може и без почивка , нищо няма да и стане. Тея приказки за това , че в храната имало всичко и не трябвало да се добавя не мога да ги приема , защото например аз си храня само с Роял Канин и бременните когато са бременни и кърмещи ядът точно тази храна, но въпреки това имам случаи на Млечна треска (простете ако не го казвам правилно ) и вече лекарите винаги ми препоръчват да давам калций и то много . А за храната , тя стои винаги в купичката и гледам да не свършва. Тлъсто и дебело куче нямам, нищо че имам и кастрирани. Научават се , че няма защо да излапат всичко като бесни и , че винаги има и така си хапват колкото им е нужно. По този начин няма и конкуренция за храна :blink:
Скорострелко е голям майтап ;D ама много бързате ако още от сега излизате с апрески . Но и на него сякъш няма да му трябват , друго си е при слънчево време да хукне и разоре снега . ;)