Говорилня
Публикувано: 14 December 2008 - 11:34 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 16 December 2008 - 09:52 PM
След 3 месеца, в които той се превърна в член на семейството ни и ни даде толкова много....
Не са склонни на никакви предложения (парични).
Просто си мисля, че ще умра....
Не знам как е, дали е добре, дали не страда, нищо....
Хора, наистина ще умра...
:'( :'( :'(
:((((((((((((((((((((
Публикувано: 16 December 2008 - 10:04 PM
Цитат
След 3 месеца, в които той се превърна в член на семейството ни и ни даде толкова много....
Ох, Захир, защо го даде. Те не го заслужават. Представям си какво ти е. Съжалявам :'(
Публикувано: 16 December 2008 - 10:06 PM
Оффф, не знам какво да направя....само рева, а сега видях, че не са му взели обувките....седят тук сами на рафта....
:(((((((((((((
Публикувано: 16 December 2008 - 10:08 PM
Цитат
Цитат
Ох, Захир, защо го даде. Те не го заслужават. Представям си какво ти е. Съжалявам :'(
Майкенце, аз не знаех какво става. Не можех да повярвам на случващото се.....
Само се успокоявам, че е жив и здрав и че може пак да решат, че им е омръзнал...
Чудим се с мъжа ми дали да не ходим да си го взимаме обратно, но....
:(((((((((((((((((((
Публикувано: 16 December 2008 - 10:23 PM
Според вас дали ще ни го върнат? И ако отидем да си го вземем, дали ще е правилно???
Офф, кажете какво да правя, че ще полудея...Тука съм му гушнала кърпата и си рева...
Публикувано: 16 December 2008 - 10:30 PM
Мисля, утре да говоря с тях. да им предложа повече пари, макар че 2000 лева не им стигат...
А друго кученце, как да им купим,,като и то ще им омръзне след 2 месеца...
Аз съм сигурна, че пак ще ни го върнат.
Само дано той да издържи до тогава и нещо да не му се случи...
Публикувано: 16 December 2008 - 10:36 PM
Цитат
мисля че така е най-добре
Да, така мисля и аз, защото ако сега отидем ще настане някаква простотия, дето просто не ми се мисли...
Дано да размислят до утре.
Те ми казаха, че заради това, че той има чип и там е маркиран адреса им (техния) нямам право дори да го гледам, това вярно ли е??? В смисъл, че заради чипа те се водят "законни" собственици..????
Публикувано: 16 December 2008 - 10:36 PM
п.п. Да, заради чипа те са собствениците. (Номера на чипа е залепен в паспорта му, а в същия този паспорт е записано име и адрес на собственика.)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 December 2008 - 10:39 PM
Цитат
п.п. Да, заради чипа те са собствениците. (Номера на чипа е залепен в паспорта му, а в същия този паспорт е записано име и адрес на собственика.)
Бушка, а ко , примерно им дадем пари, които ги удовлетворяват , договор ли трябва да сключим и да му променим там собствениците ли? В смисъл, какво да направя ако ни го върнат така, че повече да не могат да имат претенции???
Публикувано: 16 December 2008 - 10:41 PM
Цитат
А и Бушка, той не е с чип в телцето ( до колкото знам), а с нещо като дрънкулка, някакво сърчице или подобно , в което били данните???
Публикувано: 16 December 2008 - 10:46 PM
Ако има имплантиран чип, към него, освен лепенката, залепена в паспорта има и още няколко. Те се дават допълнително и се пазят. Ако кучето сменя собственик, мисля че най-добре е да се направи нов паспорт (стария да се унищожи, може би). В него се залепва нова лепенка, една от допълнителните и се вписват данните на новия собственик.
Ако (когато) се появи официална база данни за тези чипове, би трябвало да предвидят такива ситуации - т.е. И в тази база данни да се променя името на собственика.
Но за сега само паспорта е.
Ако няма имплантиран чип - значи само са се правили на важни.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +