Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (224 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#1661 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 January 2009 - 12:30 PM

Chihita на 27.10 е роден..Кръстихме го Принц.Аз да то кажа му трепяря повече от колкото на детето.Но е капризен......или злояд....и аз не зная.....за първи път гледам куче и ми е много трудно.Пилешкото му го дадох,защото друг изход не виждах от ситуацията.Сърце не ми даваше да го гледам така(забравих да допълня,че преди да припадне повърна)......Сега от няколко дена хапва от гранулките(обаче е тарикат-само ако му ги подавам).Купих му на Педи Грибал-консерва,която е като пастет.......и нея я яде.
Казвах-гранули с мляко........обаче се опасявам,че ще го разхлабят.Да споделя с теб-вечер като ходи по голямата си нужда от 2 дена-акитата са му ОК,но вече втора сутрин ака едно такова странно и жълто......а интересното е че както вече казах-през деня и през нощта са му добри и твърди......Дали е защото яде и суха и друга храна.......Идея си нямам.
Сега ще потърся снимки и пак ще сложа.Поразителна е приликата-повярвай ми.
Извинявам се но емонките нещо не ми се получават.

#1662 Потребителят е офлайн   valia77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 03:22 PM

Благодаря ви, момичета!
За себе си съм убедена, 4е много искам чихи.....децата също /каката е на 11, а малката ма 3/, но как да се справя с мъжлето?!....вече седмица му мърморим и неиска-щяло да мирише в апартамента на куче.....признавам си никога не съм гледала куче, но тои твърди, 4е като ги гушнеш и си миришели  на ку4е-мъжка му работа......
Последно снощи каза, 4е ако купя чихи ще се изнесе ;D.....няма да спирам да мърморя....стискайте ми палци....
Между другото, ако някоя от вас е имала подобен проблем да пише как го е преодоляла....
User's Signature

Качена снимка

#1663 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 03:49 PM

Цитат

Благодаря ви, момичета!
За себе си съм убедена, 4е много искам чихи.....децата също /каката е на 11, а малката ма 3/, но как да се справя с мъжлето?!....вече седмица му мърморим и неиска-щяло да мирише в апартамента на куче.....признавам си никога не съм гледала куче, но тои твърди, 4е като ги гушнеш и си миришели  на ку4е-мъжка му работа......
Последно снощи каза, 4е ако купя чихи ще се изнесе ;D.....няма да спирам да мърморя....стискайте ми палци....
Между другото, ако някоя от вас е имала подобен проблем да пише как го е преодоляла....

На мен на единственото нещо на което ми мирише е на бебе. ;)

#1664 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 07:41 PM

durka, правя си експерименти показвам снимката на Принц на всички и те са убедени ,че това е нашето куче .Голям смях!!! ;D ;D ;D
  Моята  ветеринарка е много добра и отзивчива , ако искаш мога да ти дам телефона й, ангажира се лично и когато има проблем е винаги на разположение. В началото ходихме в една клиника ,но там лекарите се сменят и всъщност не е ясно , кой точно ти лекува кучето.
По въпроса за храната ние също ядем само от ръка и това е грешка.Пробвай да му даваш само гранули , от тях акитата винаги са твърди и добре оформени.
Ние сме родени на 17.11 .Очаквам снимки с нетърпение.

valia77, Чихита изобщо не мирише на куче , а като я гушкам след това мирише на парфюма ми .Виж малкият съсел е друга работа не стига ,че като се прибера винаги намирам аки на дивана ,но си мирише на гадничко .С удоволствие бих го изкъпала , но ме е страх да не изстине.Ще го изчакам още малко и ще има баня , просто не се издържа.Дерзай за женско!!!!

#1665 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 08:46 AM

Цитат

durka, правя си експерименти показвам снимката на Принц на всички и те са убедени ,че това е нашето куче .Голям смях!!! ;D ;D ;D

Ако не бях видяла и аз уникалната прилика.......може би още щях само кротко да си чета  ;D
Обещавам снимки ;)

#1666 Потребителят е офлайн   zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 11:32 PM

;D Следобедна закуска  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1667 Потребителят е офлайн   Richeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2009 - 08:44 AM

Възможно ли е чихуахуа да роди толкова много кученца  :o

#1668 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2009 - 09:11 AM

:o да бе  :rolleyes: и аз това се чудех  :huh:
Възможно ли е това  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#1669 Потребителят е офлайн   cha7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2009 - 05:25 PM

;D  Кученцата са от 2 майчици.
Чудесни са,нали? :->)
User's Signature

Качена снимка

#1670 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2009 - 06:02 PM

zoo разконспирирахме те  ;D
Може ли още снимки на тези малчовци  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1671 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 08:27 AM

Да са ви живи и здрави и да им намерите добри стопани!Като се разщъкат ще е много интересно, нещо като мравуняк! :blink:

#1672 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 08:30 AM

дурка , какво става със снимките?Изчака ми се чакалото ;D ;D ;D

#1673 Потребителят е офлайн   chikitita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 01:48 PM

Здравейте на всички във форума на най прекрасните малчугани. Съвсем нова съм във форума (от днес ) моята скъпа кума ми подари прекрасен, родословен чихи, до колкото разбрах от председателя на клуба, г-н Ямаков. Малчугана е дългокосмест, невероятно мил и симпатичен. От днес си има и име, казва си Чико. Имам много въпроси и голяма нужда от помощта ви. Зная как да го храня, давам му витаминчета, но имаме голям проблем с ходенето да тоалетна, ходи из целия хол, ака и пишка , където намери, моля ви за съвети. Как да го науча да си ползва памперсите, за излизане ми се струва много мълък, на 4 месеца е , но е толкова дребничък, че ужасно ме е страх да го извеждам. Ще чакам съветите ви с нетърпение !

#1674 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 January 2009 - 01:55 PM

За хигиенните навици прочети  тук. Иначе точно му е време да започне да излиза, може би с дрешка ако му е студено, но се учете  направо на вън, памперсите само в началото, докато разбере какво искате от него. Но целта ви трябва да е да го научите да прави всичко на вън. Куче на 5-6 месеца трябва вече да има изградени навици. Колкото повече отлагате, толкова по-трудно ще се научи. Успех и честит мъник  :blink:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1675 Потребителят е офлайн   chikitita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 02:07 PM

Много благодаря! Започваме да излизаме на вън. Така ще е най-добре за всички ни. Скоро ще пусна и снимки на малечко , да ни видите какви сме смехурковци.

#1676 Потребителят е офлайн   chikitita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 02:15 PM

Забравих да ви попитам, дали знаете от къде мога да си купя, ограждение за бебета, не зная как точно се казва, но ми казаха, че били нещо като решетки, свързани по между си, с които може да се прегради част от пространството в дома, идеятя ми е , бебо като е сам и си спи, да си има свое пространство, защото хола е доста голям и го намирам на необичайни места  ;D

#1677 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 02:29 PM

Цитат

Започваме да излизаме на вън.
На тази възраст май е излишно да питам, но имате последна ваксина, нали?
Имаше тема за огражденията, точно такива, за каквито питаш, но не помня къде. Опитай да намериш с търсачката.

п.п. Ползвай бутона "промени", за да си допълваш мненията, ако искаш да дописваш. ;)
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#1678 Потребителят е офлайн   chikitita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 02:39 PM

На тази възраст май е излишно да питам, но имате последна ваксина, нали?

Казали са на приятелката ми, че е с трета ваксина, не успяли да намерят паспорта и все още чакаме обаждане за него (ако не се обадят, ще звъним ние) но така или иначе, твърдят че бебето е с 3 ваксини, аз го обезпаразитих, 2 дни след това го изкъпах и сега младежа е супер ! не мога да бъда 100% сигурна че е ваксиниран, но все пак е купен от председателя на клуб чихуахуа, надявам се да няма лъжи. Да не говорим, че кученцето е продадено като , куче за изложби и въобще с много хвалебствия! Дано е ваксиниран, как мога да бъда сигурна ?

#1679 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 02:43 PM

Цитат

Дано е ваксиниран, как мога да бъда сигурна ?
Мисля, че сама го каза:

Цитат

все пак е купен от председателя на клуб чихуахуа,
Надявам се, че това е достатъчна гаранция.

Иначе теоретично, мисля че има тестове, които регистрират антителата в организма, които се изграждат точно от ваксината. Тестовете са два вида - за антитела и антигенен, преди знаех, сега вече забравих кой точно трябва в такъв случай (май антигенният). Но това така или иначе ще каже лекар.
Надявам се, че няма да ти трябва.
User's Signature

#1680 Потребителят е офлайн   chikitita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 02:52 PM

Дано всичко е наред  :(, сега се притесних, толкова е мъничък, че направо ме е страх да дишам около него  :( дано всичко да е ок с ваксините! Намерих една кошарка и сега чакам да ми потвърдят имат или не  :wub:, ако имат, леле какъв кеф, няма даго намирам легнал да обувките ми  ;D

• (224 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни