Говорилня
Публикувано: 15 January 2009 - 12:30 PM
Казвах-гранули с мляко........обаче се опасявам,че ще го разхлабят.Да споделя с теб-вечер като ходи по голямата си нужда от 2 дена-акитата са му ОК,но вече втора сутрин ака едно такова странно и жълто......а интересното е че както вече казах-през деня и през нощта са му добри и твърди......Дали е защото яде и суха и друга храна.......Идея си нямам.
Сега ще потърся снимки и пак ще сложа.Поразителна е приликата-повярвай ми.
Извинявам се но емонките нещо не ми се получават.
Публикувано: 15 January 2009 - 03:22 PM
За себе си съм убедена, 4е много искам чихи.....децата също /каката е на 11, а малката ма 3/, но как да се справя с мъжлето?!....вече седмица му мърморим и неиска-щяло да мирише в апартамента на куче.....признавам си никога не съм гледала куче, но тои твърди, 4е като ги гушнеш и си миришели на ку4е-мъжка му работа......
Последно снощи каза, 4е ако купя чихи ще се изнесе ;D.....няма да спирам да мърморя....стискайте ми палци....
Между другото, ако някоя от вас е имала подобен проблем да пише как го е преодоляла....
Публикувано: 15 January 2009 - 03:49 PM
Цитат
За себе си съм убедена, 4е много искам чихи.....децата също /каката е на 11, а малката ма 3/, но как да се справя с мъжлето?!....вече седмица му мърморим и неиска-щяло да мирише в апартамента на куче.....признавам си никога не съм гледала куче, но тои твърди, 4е като ги гушнеш и си миришели на ку4е-мъжка му работа......
Последно снощи каза, 4е ако купя чихи ще се изнесе ;D.....няма да спирам да мърморя....стискайте ми палци....
Между другото, ако някоя от вас е имала подобен проблем да пише как го е преодоляла....
На мен на единственото нещо на което ми мирише е на бебе. ;)
Публикувано: 15 January 2009 - 07:41 PM
Моята ветеринарка е много добра и отзивчива , ако искаш мога да ти дам телефона й, ангажира се лично и когато има проблем е винаги на разположение. В началото ходихме в една клиника ,но там лекарите се сменят и всъщност не е ясно , кой точно ти лекува кучето.
По въпроса за храната ние също ядем само от ръка и това е грешка.Пробвай да му даваш само гранули , от тях акитата винаги са твърди и добре оформени.
Ние сме родени на 17.11 .Очаквам снимки с нетърпение.
valia77, Чихита изобщо не мирише на куче , а като я гушкам след това мирише на парфюма ми .Виж малкият съсел е друга работа не стига ,че като се прибера винаги намирам аки на дивана ,но си мирише на гадничко .С удоволствие бих го изкъпала , но ме е страх да не изстине.Ще го изчакам още малко и ще има баня , просто не се издържа.Дерзай за женско!!!!
Публикувано: 16 January 2009 - 08:46 AM
Цитат
Ако не бях видяла и аз уникалната прилика.......може би още щях само кротко да си чета ;D
Обещавам снимки ;)
Публикувано: 21 January 2009 - 01:48 PM
Публикувано: 21 January 2009 - 01:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 January 2009 - 02:15 PM
Публикувано: 21 January 2009 - 02:29 PM
Цитат
Имаше тема за огражденията, точно такива, за каквито питаш, но не помня къде. Опитай да намериш с търсачката.
п.п. Ползвай бутона "промени", за да си допълваш мненията, ако искаш да дописваш. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 January 2009 - 02:39 PM
Казали са на приятелката ми, че е с трета ваксина, не успяли да намерят паспорта и все още чакаме обаждане за него (ако не се обадят, ще звъним ние) но така или иначе, твърдят че бебето е с 3 ваксини, аз го обезпаразитих, 2 дни след това го изкъпах и сега младежа е супер ! не мога да бъда 100% сигурна че е ваксиниран, но все пак е купен от председателя на клуб чихуахуа, надявам се да няма лъжи. Да не говорим, че кученцето е продадено като , куче за изложби и въобще с много хвалебствия! Дано е ваксиниран, как мога да бъда сигурна ?
Публикувано: 21 January 2009 - 02:43 PM
Цитат
Цитат
Иначе теоретично, мисля че има тестове, които регистрират антителата в организма, които се изграждат точно от ваксината. Тестовете са два вида - за антитела и антигенен, преди знаех, сега вече забравих кой точно трябва в такъв случай (май антигенният). Но това така или иначе ще каже лекар.
Надявам се, че няма да ти трябва.

Публикувано: 21 January 2009 - 02:52 PM