Говорилня
Публикувано: 26 January 2009 - 08:27 PM
И на мен така ми казаха , че в гранулите всичко си има и не е необходимо да се дава допълнително .Тази лекарка ,при която ходим в момента препоръчва точно обратното .Давам им калции + за малки породи . Анчето също препоръчва /тя за съжаление спря да пише/ да се дава поне докато си сменят зъбките .Ако пък фонтанелата ви не е затворена задължително. Хубавото е че не можеш да го предозираш, каквото не се усвои от организма се изхвърля. вие как сте?
Публикувано: 29 January 2009 - 03:42 PM
Цитат
Ще се опитам да кача снимка за да види Chihita колко много си приличат.
Спящо е на снимката ,но тези дни ще го нащракам докато си играе.

Спящо е на снимката ,но тези дни ще го нащракам докато си играе.

Божичкооооооооооооооо, направоооооооо, оххх, много искамммм такъъввввввв!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wub: :wub: :wub: :wub:
И Скорострели също искаааа!!!!
:wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 30 January 2009 - 09:41 AM
Zahir.....с моят бонбончо ти пращаме целувчуци....... :wub:
Ей момичета ......искам да ви попитам нещо:
вие пробвали ли сте храната на Роял Канин-която е специално за уихуа??Сега като гледам в интернет-се предлага за кучета над-8м........дали има за по-малки?и как я възприемат те?....Моят мъник никак не харесва храната ,която е за малки кученца от същата марка........и сега му взех на -Eukanuba...гранулките са по-малки и определено си хапва от нея.Но основно си ядем-консерва.... :-
Ей момичета ......искам да ви попитам нещо:
вие пробвали ли сте храната на Роял Канин-която е специално за уихуа??Сега като гледам в интернет-се предлага за кучета над-8м........дали има за по-малки?и как я възприемат те?....Моят мъник никак не харесва храната ,която е за малки кученца от същата марка........и сега му взех на -Eukanuba...гранулките са по-малки и определено си хапва от нея.Но основно си ядем-консерва.... :-
Публикувано: 30 January 2009 - 02:15 PM
А аз да попитам: чихитата могат ли да се хранят само с гранулки или трябва да ядат и консерви?
Публикувано: 31 January 2009 - 10:55 AM
Консервите по принцип не са много добра храна.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 January 2009 - 11:51 AM
durka , има формула на Роял Канин за малки кученца до 8 месец ,chihuahua 30 junior , за съжаление я няма във всички магазини. Аз също си мисля че консервите не са много добър вариант ,тъй като са пълни с консерванти.Може би комбинацията между гранули и месо със сурови зеленчуци и ориз е добрата комбинация. Естествено гранулите са най-удобни, но дали са най-здравословни ?Казано честно и мен храненето е темата , която ме тормози много .
Да ви се похваля моите сладури започнаха сами да се сещат ,за паничката с гранулки и вече съм малко по-спокойна.
Да ви се похваля моите сладури започнаха сами да се сещат ,за паничката с гранулки и вече съм малко по-спокойна.
Публикувано: 31 January 2009 - 07:32 PM
Цитат
Да наистина има специализирана храна за чихуа до 8 месечна възраст - Chihuahua 30 и за над 8 месеца - Chihuahua 28. Такива храни ни дадоха от Royal Canin за новите собственици на малките ни чихита.
А кучетата реално харесват ли я? :blink:
Публикувано: 31 January 2009 - 09:33 PM
Знам, че са вредни, но чух, че някои хора ги хранят и с консерви. Мерси зо отговорите! :blink:
Публикувано: 31 January 2009 - 11:28 PM
durka,харесват я като няма друго.Ядат и им пращаят ушите.Естествено като им дам месце са много доволни ;D ;D .
Не знам колко е точно при всички положения е под кило. Но е доста порастнал, розавичкото палтенце му е вече малко.Ще трябва да му шия друго. :rolleyes: Днес бяхме на ваксина и лекарката го похвали с развитието му.Другата седмица сме на разходка с каишки :blink:
С кученцата е като с децата колкото повече порастват притесненията намаляват и има само радост и любов. По-малко му се притеснявай и повече се радвай на сладура!Вас ваксинираха ли ви?
Много целувки за всички чихитинци :wub: :wub:
Не знам колко е точно при всички положения е под кило. Но е доста порастнал, розавичкото палтенце му е вече малко.Ще трябва да му шия друго. :rolleyes: Днес бяхме на ваксина и лекарката го похвали с развитието му.Другата седмица сме на разходка с каишки :blink:
С кученцата е като с децата колкото повече порастват притесненията намаляват и има само радост и любов. По-малко му се притеснявай и повече се радвай на сладура!Вас ваксинираха ли ви?
Много целувки за всички чихитинци :wub: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +