Miemi,искам да ВИ попитам след като нямат кучетата панкреас,какво имат на негово място,за да изпълнява нормално храносмилателната си функция животинката?За газовете съм съгласна,после наистина е ароматно!
Говорилня
Публикувано: 26 February 2009 - 04:12 PM
Miemi,искам да ВИ попитам след като нямат кучетата панкреас,какво имат на негово място,за да изпълнява нормално храносмилателната си функция животинката?За газовете съм съгласна,после наистина е ароматно!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 February 2009 - 04:51 PM
http://www.croxbox.b...
Публикувано: 26 February 2009 - 05:11 PM
durka, в Feb 26 2009, 09:40 AM, написа:
Вашите кучета хапят ли ви......или са кротушки............
Нашият хапе яко.......вариантите мисля са два:или е от зъбите,или е агресивен...........За сега се успокоявам с първото...........
Ако е преди смяна на зъби хапят ужасно много. Моя не ми беше оставил здраво място по ръцете. Беше ужасно. И всичко късаше. А сега и да е ядосан няма да ме захапе. Дори и да го провокирам.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 27 February 2009 - 12:02 AM
Публикувано: 28 February 2009 - 09:51 PM
На каква възраст започват да растат новите зъбки и колко време?
Публикувано: 01 March 2009 - 06:43 PM
Честита баба Марта на всички вас и вашите мъници!Желая ви от сърце много,много здраве,щастие и радост от любимите ви кученца,котенца и други животинки! :) А на тези които си нямат да се сдобият с мечтаното от тях!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 02 March 2009 - 03:34 PM
Публикувано: 02 March 2009 - 10:39 PM
durka, в Feb 26 2009, 08:40 AM, написа:
Вашите кучета хапят ли ви......или са кротушки............
Нашият хапе яко.......вариантите мисля са два:или е от зъбите,или е агресивен...........За сега се успокоявам с първото...........

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 04 March 2009 - 12:37 AM
И какво като единия ми е дъвчел ръцете като малък, сега се научи да ръмжи , а е на 4 години и явно се мисли за голям мъж и колкото и нарочно да го провокирам веднъж не ми е посегнал.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 04 March 2009 - 01:10 PM
jani4ka, в Mar 3 2009, 11:37 PM, написа:
Пак си помисли :lol:
Мн от малките породи са толкова доминантни, колкото и най- големите им събратя с такава слава.
Кучето не трябва да хапе господаря си, независимо от големината и независимо от това дали е н.а игра или не. Въпрос на елементарна дисциплина е, но не е за подценяване.
Публикувано: 04 March 2009 - 01:16 PM
Извини ме,но в случая Konan 03 е прав!Това,че твоето момче сега се държи както трябва не означава,че и другите стопани ще постигнат същият резултат.Има не малко наложили се чихуахуа и други от същият калибър кучета,които порастнали се превръщат в невъзпитани и в тежест любимци на стопаните си и околните.Точно поради факта,че когато е било времето за възпитание собственика не е знаел как да се справи със ситуацията и като прибавим факта,че много от тях са с мисленето,,ма как ще го ударя то е толкова сладко,,се изгражда едно тиранично и не рядко злобно животинче.Клипчето което е пуснала Chihita е много добро за случаят,но понякога и това не помага и се налага ,,по тежка ръка,,/моля този израз не съм го измислила аз/.Кучето си е куче независимо какъв размер е и граденето на характер е еднакво за всички!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 04 March 2009 - 04:17 PM
не е нужно да викаш.......чувам добре.По червените букви,множеството препинателни в комбинация с не дружелюбно-укорителният тон,човек ще си помисли,че ми се карате....Аз само попитах....
За играчките ми е ясно.........ама тези кокали......???
Публикувано: 04 March 2009 - 05:58 PM
Какво ще му стане на едно чихи, което си играе с кокал по- голям от него самия?! Освен да си начеши зъбките.
Разбира се, за предпочитане са другите кокали, специално направени за тази цел. Но какво толкова кокал... не може да го изяде, че да му стане нещо. Ще си чеши зъбките душицата и по- малко ще гризе неща, непредназначени за тази цел.
Спокойно всички, никой не е казал да си храним кученцата с кокали. ;)
Публикувано: 04 March 2009 - 08:48 PM

Публикувано: 04 March 2009 - 09:17 PM
Публикувано: 04 March 2009 - 11:56 PM
Jani4ka,моля Ви,знаех,че веднага ще го изтълкувате така за боя,но когато трябва помага.Не се казва да го пребиете, а със сила да му покажете,че вие водите хорото както е в природата.В книгите пише много неща,но практиката е различна.Аз също имам достатъчно голям постоянен опит с различни по големина кучета и не става само да се правим на добрички.Чихито също би се зарадвало понякога на един голям телешки кокал,нищо няма да му стане и ще си отвори достатъчна захапка за да му се покефи.А пък и вашето кученце е с доста здравички зъбки и няма за какво да се безпокоите.Между другото господина преди да се занимава с доста големичките кучета развъждаше така деликатните мопсове, тъй че има представа какво пише.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +