ще я папкам...........
Говорилня
Публикувано: 11 March 2009 - 12:23 PM
Chihita, в Mar 11 2009, 11:20 AM, написа:
durka, ако говориш за късокосместото ми чихи то е мъжко и е родено на 17.11.
Боже........
точно за НЕГО
значи все пак сме по големи с 20 дена........може затова да сме по-дудави.........
Извинявай........взимам си бележка........
Публикувано: 11 March 2009 - 01:12 PM
nivea, в Mar 11 2009, 12:52 PM, написа:
Ох нашия е на 3месеца близо,на 15.12 е роден и вчера го мерихме и беше 1.100 близо,дано не израстне много,че ще му давам хормони за спиране ма растежа
те до кой месец си достигат горе-долу размерите?
P3100307.jpg
Хе-хе........имаме същата дрешка......и на нас ни е голяма......
Вие сте 1.100............а аз какво да кажа............1.500.........
Това за хормоните-сериозно ли има такива........я разкажи.........
Публикувано: 11 March 2009 - 02:53 PM
:D да има такива хормони,но не стават за кучета,направо е нехуманно. При предишното ми куче се стараех да порасне и си мислех:''хайде,хайде яж,голям и силен да пораснеш", а сега му давам храната премерена на електронна везна,до грам точност и се моля да не расте много :D. уж сме с много добро родословие и с много шампиони.но все си се притеснявам. онзи ден видях едно което се водеше порода чихуахуа,само обаче се водеше.беше дебело и наистина имах чувството че е смеска между чихуа и пекинез,ужас само унищожават породата. много хубава дрешка си имате Durka.a как се казва мъничето красиво?
Публикувано: 11 March 2009 - 02:59 PM
Принц се казва........и аз много се притеснявам за растежа.......но честно да ти кажа-каквото -такова.......няма да го обичам грам по-малко ако стане по-големичък......А и аз през деня съм на работа и няма как да контролирам ядене и грамаж......
Между другото....може да греша......,но бях чела,че достигат до 3 килограма......
Между другото....може да греша......,но бях чела,че достигат до 3 килограма......
Публикувано: 11 March 2009 - 06:35 PM
Да, така е.веднъж обикнеш ли го,няма как това да се промени,дори и той да порасне. и аз четох,че достигат до 3 кг,но наистина като малки растат като гъбки. Много хубаво име и аз мислех така да го кръстя,или другото беше Армани,но той си дойде с името и затова го оставих Аладар
Публикувано: 11 March 2009 - 08:43 PM
durka, в Mar 11 2009, 04:45 PM, написа:
lutova_83 мерси за целувките.........(отивам да му ги предам)....
Успокои страстите малко да ти кажа.........
А вие как сте?
Успокои страстите малко да ти кажа.........
А вие как сте?
Добре сме
Дайте още снимки, мъниците Ви са страхотни

Вход

Горе
Цитиране +