Говорилня
Публикувано: 23 March 2009 - 10:41 PM
След 2 седмици един приятел на мама ще ми подари мъжко бяло чихи късокосместо някъде на 3 месеца ще е.
Имам няколко въпроса към вас с какво е най-добре да го храня?
Какви витамини да му взема?
И по колко време да го разхождам ако му правя дълги разходки дали ще му стане нещо?
Като го взема и снимки ще ви постна! :)
Публикувано: 23 March 2009 - 11:41 PM
alisa, в Mar 23 2009, 09:41 PM, написа:
След 2 седмици един приятел на мама ще ми подари мъжко бяло чихи късокосместо някъде на 3 месеца ще е.
Имам няколко въпроса към вас с какво е най-добре да го храня?
Какви витамини да му взема?
И по колко време да го разхождам ако му правя дълги разходки дали ще му стане нещо?
Като го взема и снимки ще ви постна! :)
Честито Alisa,да ти е живо и здраво мъничето и да знаеш,приготви се за жестоко преживяване.тези дребосъци са уникални и знаят как да влезнат под кожата на собственика си. Има специално разработена храна на Роял Канин за тази порода,която казват че е добра. на нас лично ветеринарния лекар ни препоръча на Вирбак и ние се храним с такава ,но мн малко зоомагазини я продават и аз я поръчвам. вземи му калций,дори и да ти казват че в храната си има достатъчно,защото по време на смпната на зъбките и растежа,му трябва мн калций. вече има на различни фирми,ти си избери. аз му давам и витамин Д,но не е задължително. можеш да му вземеш добавки за козина,има мн глезотийки. след като смени зъбите трябват четка,паста и има различни бонбони и кокали против зъбен камък.лекаря ще те посъветва. а за разходките поне 2 пъти,по 1 час. дано съм била полезна, успех и ние сме тук,ако имаш и др въпроси.
Публикувано: 23 March 2009 - 11:44 PM
Много ми беше полезен еми айде лека нощ от мене друг път пак ще пиша :)
Нямам търпение да взема бебока :)
А да ви питам вие само чихуахуа лi си имате или има ли някой от вас със две кучета например чихи и някаква друга порода защото аз моя чихи ще го гледам заедно с Ричи (ротвайлера ми)
Надявам се Ричи да приеме малкия :)
Публикувано: 23 March 2009 - 11:57 PM
alisa, в Mar 23 2009, 10:44 PM, написа:
Много ми беше полезен еми айде лека нощ от мене друг път пак ще пиша :)
Нямам търпение да взема бебока :)
А да ви питам вие само чихуахуа лi си имате или има ли някой от вас със две кучета например чихи и някаква друга порода защото аз моя чихи ще го гледам заедно с Ричи (ротвайлера ми)
Надявам се Ричи да приеме малкия :)
Мисля,че няма да има проблеми,по вероятно е след време твоя чихи да ревнува от Ричи

Публикувано: 24 March 2009 - 09:41 AM
http://www.fashiondog.eu/
ето тук има хубави дрешки.На Ралица са уникални,но аз чакам моята Миси да порасне,че ще ме е яд като стават малки дрешките.
Публикувано: 24 March 2009 - 10:17 AM
бебенцето е много красиво и едно такова нежничко изглежда ,изобщо всичките чихита ми изглеждат супер крехки същества....Да са живи и здрави и им пазете краченцата ,там им било слабото място каза мойта ветка... :)
Публикувано: 24 March 2009 - 11:52 PM
nivea, в Mar 23 2009, 10:47 PM, написа:
nivea, много е сладък .Припадаха ли околните на разходката?Ние също използвахме хубавото време и направихме два тигела. Карлито все още се запъва като магаре и много лае по чуждите деца.Чихитина има изследователски дух и въобще не се интересува от околния свят.
Публикувано: 25 March 2009 - 12:57 PM
Chihita, в Mar 24 2009, 10:52 PM, написа:
nivea, в Mar 23 2009, 10:47 PM, написа:
nivea, много е сладък .Припадаха ли околните на разходката?Ние също използвахме хубавото време и направихме два тигела. Карлито все още се запъва като магаре и много лае по чуждите деца.Чихитина има изследователски дух и въобще не се интересува от околния свят.
Беше изживяване,погледи,въздишки...знаете как е.а и бяхме с едно жълто елече с качулка и от повода му се захлупваше на главата и беше наистина гледка. още се плаши и спира като минават хора,но после се радва.на асфалт сме по-трудни за ходене,но на трева е по-добре,явно лапичките са им много нежни