Здравейте на всички!
От вчера и аз имам чихи-бебе....родено е на 14.03.2009г....400 гр. е...
Ветерани, нуждая се наистина от помощта ви относно отглеждането, храната /какво мога да давам и по колко пъти на ден/, и как да изградя хигиенните навици /за първи път имаме куче у нас/...изобщо всичко , за което се сетите...
Снощи скимтя много и накрая го взех и спа при мен гушнато-почти не съм спала, за да не го смачкам...дали е правилно....и днес го наблюдавам и неиска да заспива само-само в мен или в др. член от семейството иска да спи-още като го гушнем и е заспало....как да го науча да заспива самичко?....и най-вече за пишото и акото... постелила съм вестник на пода в един ъгъл и периодично слагам кучето там, но то пишка навсякъде...как да процедирам...приемам всякакви съвети.....четох, че имало някакви капки, но незная точнокакви са и как и на каква възраст се използват....
И още нещо-казаха ми да му давам подсладена вода до 4 мес.,ина4е щяло да прави някакви пристъпи /припадъци/???
Моля и за това да ми обясните...
Забелязах,че ноктите ми са мн. дълги и като стъпва се кривят на страни, а са мекички....тр. ли да го заведа да му ги изрежат?
Ох, много станаха въпросите,но наистина помагайте....
Надявам се да не ви досаждам....и занапред ще се допитвам до вас...
Ето една снимка на спящия Ричи с дъщеря ми: