Говорилня
Публикувано: 18 May 2009 - 04:12 PM
Само, че е добре Shonned да публикува снимка на кученце, което вече смята да закупи. Тогава да се изказваме какво харесваме или не.
Така ще сме полезни.
Така че Shonned, ako смяташ да пътуваш до Италия, аз съм "за" бялото. Това последното обаче ми се струва има по-добър стоп, но погледът не е толкова изразителен...Мнение само.
Успех!

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 May 2009 - 08:26 PM

Публикувано: 19 May 2009 - 11:36 AM
Удивен съм.

П.П.: Благодаря на Shonned за доверието...!!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 19 May 2009 - 11:59 AM
Публикувано: 19 May 2009 - 12:14 PM
Идята е дали не е на някой от развъдниците. Много ми харесва. Кучето е от БГ, това знам за сега...
Поздрави!

Mod няма ли да ми честити юбилеен 400 коментар...?

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 19 May 2009 - 02:06 PM
drjeliazkov, в May 19 2009, 11:14 AM, написа:
Идята е дали не е на някой от развъдниците. Много ми харесва. Кучето е от БГ, това знам за сега...
Поздрави!

Кученцето определено не е от никой наш легитимен развъдник!Общо взето ние си знаем помежду ни кой какво има!Както казах при нас с чихуатата все още не сме изпростели до там,че да се плюем взаимно,а гледаме да сме културни и да има взаимственост.
Милото,наистина с този бижутериен размер буди умиление,но на мен не може да ми хареса не само заради ръстчето си ,но и заради тази муцунка-острилка.Ама какво да се прави-джудже!Да им е живо и здраво!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 19 May 2009 - 02:31 PM
Тя носи на врата си каишка от овча кожа, която я държи здраво вързана за чантата на господарката си. И за да е по-атрактивна, Бренди често слага розова хавайска рокля. Дори обаче да се разнежите много, едва ли успеете да я погалите истински.
Ще трябва да се задоволите и да я милвате само с показалец. [/b]

Публикувано: 19 May 2009 - 02:55 PM
techichi, в May 19 2009, 01:06 PM, написа:
drjeliazkov, в May 19 2009, 11:14 AM, написа:
Поздрави!

Кученцето определено не е от никой наш легитимен развъдник!Общо взето ние си знаем помежду ни кой какво има!Както казах при нас с чихуатата все още не сме изпростели до там,че да се плюем взаимно,а гледаме да сме културни и да има взаимственост.
Милото,наистина с този бижутериен размер буди умиление,но на мен не може да ми хареса не само заради ръстчето си ,но и заради тази муцунка-острилка.Ама какво да се прави-джудже!
Много съм доволен пак!
Идеята ми е да се говори свободно и конкретно кой какво точно харесва или не харесва в даден екземпляр и по този начин да се изгражда "чихиската" култура в БГ! Поздрави!
На мен например страшно ми наресва размера, но не и "сърнистата" окраска, също и леко заострена муцунка наистина!
За да просължим тона, ще си призная, че на моето куче не харесвам увисналите гърди, ама да ми е живо и здраво...!

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 19 May 2009 - 03:34 PM
Да ви питам... Носите ли кученцата в чанта или е по-удобно в ръка, на каишка?
Аз намерих доста сладурски чанти, не знам дали са удобни (може би зимата):

Розова чанта
Синя
а това изобретение не измъчва ли животинчето?
Ох ужас!
Публикувано: 19 May 2009 - 04:04 PM
Публикувано: 20 May 2009 - 10:09 AM

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 20 May 2009 - 10:41 AM